Breaking News
08 Μαρτίου 2021

Προετοιμάζεται για την πρόκρισή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

 

Μία ακόμη μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η Ιόλη Μυτιληναίου χθες Κυριακή (7 Μαρτίου) στο φημισμένο τουρνουά και διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων «Winter Equestrian Festival» στο Wellington των ΗΠΑ.

Η Eλληνίδα αμαζόνα, που βρίσκεται εκεί από τον Ιανουάριο στα πλαίσια της προετοιμασίας και πρόκρισής της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2021 στις αρχές Σεπτεμβρίου στη Γερμανία, έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της με την επίδοσή της στο αγώνισμα Grand Prix του διεθνή αγώνα CSIO4* ύψους 1.60μ.

Ιππεύοντας τον Levis de Muze σημείωσε διπλή άπταιστη διαδρομή στον 1ο γύρο και στον αγώνα διαβάθμισης και με χρόνο 40,80 κατέλαβε την 6η θέση σε σύνολο 50 αθλητών, απ’ όλο τον κόσμο.

Νικητής στο Grand Prix ήταν ο Γερμανός Ντανιέλ Ντέοσερ, με τη Scuderia Tobaco Z με διπλή άπταιστη διαδρομή και χρόνο 36,45.

Η αγωνιστική παρουσία της Ελληνίδας αμαζόνας, στην Αμερική, συνεχίζεται.

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Μιχάλης Μπούσης μίλησε από την Αμερική για τις εξελίξεις στον ΟΦΗ

«Υλοποιούνται άμεσα έξι πρωτοβουλίες για την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics