Breaking News
10 Μαρτίου 2021

Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας ενέκρινε την αλλαγή ημερομηνία στη σύγκληση της τακτικής γενικής συνέλευσης και στη διεξαγωγή εκλογών για ανάδειξη νέας διοίκησης.

 

Έτσι από τις 14 Μαρτίου, όπως αρχικά είχαν αναγγελθεί, μετατέθηκαν για τις 24 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00, σε χώρο των εγκαταστάσεων της Ε.Ι.Ο, στη Ναυταθλητική Μαρίνα Δήμου Καλλιθέας, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθούν στις 26/03/2021.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά μέσω της κρατικής ψηφιακής κάλπης «ΖΕΥΣ». Οι ψηφοφορίες θα διεξαχθούν μέσω taxisnet. Γι’ αυτό απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η δήλωση του email και του ΑΦΜ του εκπροσώπου που ψηφίζει τόσου του Τακτικού όσο και του Αναπληρωτή.

Οι υποψηφιότητες για την εκλογή στα όργανα διοίκησης και λειτουργίας της Ομοσπονδίας και στην Ε.Ο.Ε., θα πρέπει να αποσταλούν το αργότερο μέχρι τις 17 Μαρτίου 2021.

sports3.gr

Διαβάστε επίσης

Όλα τα ζώδια 10/03

Eurovison 2021: To τραγούδι της Ελλάδας [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics