Breaking News
10 Μαρτίου 2021

Η Ελληνίδα παίκτρια θα παραμείνει στην Ισπανία έως το τέλος της σεζόν

Οι συνέπειες της πανδημίας στις αθλητικές εκδηλώσεις οδηγούν και πρωταθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο να αναζητήσουν τρόπους για περισσότερα παιχνίδια μέσα στη χρονιά. Μία τέτοια διέξοδο βρήκε η Μαλαματένια Παπαδημητρίου στο ισπανικό διασυλλογικό πρωτάθλημα και στην Ορταλέθα. Ομάδα της 2ης εθνικής κατηγορίας με την Ελληνίδα παίκτρια να παραμένει για λίγους αγώνες έως το τέλος της περιόδου 2020-2021. Το κλαμπ εδρεύει στη Μαδρίτη και το πλήρες όνομά του είναι Club Deportivo Elemental Tenis de Mesa Hortaleza. Παράλληλα, η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδος του απλού Νέων γυναικών θα έχει το δικαίωμα ν’ αγωνιστεί και με το ελληνικό σωματείο της, τον Γ.Α.Ο. Πειραιά, στην Α2 κατηγορία, αν και όποτε ανοίξει πάλι μέσα στη σεζόν, ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Η αριστερόχειρας διεθνής είχε αρχίσει τη χρονιά στη γερμανική Ανρόχτ, ομάδα επίσης της 2ης κατηγορίας, αλλά μετά από αναστολή μηνών η ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε πρόσφατα να ακυρώσει όλα τα φετινά πρωταθλήματα εκτός από την Μπουντεσλίγκα 1. Έτσι αποδεσμεύτηκε από τη γερμανική ομοσπονδία, για να μπορέσει να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως συνέχισε να μένει χωρίς αγώνες εξαιτίας του lockdown στη χώρα μας…

Στην Ισπανία η αγωνιστική δραστηριότητα εξελίσσεται κανονικά και ήταν μια καλή περίπτωση διότι η ομοσπονδία έδωσε στις ομάδες παράταση της χειμωνιάτικης μεταγραφικής περιόδου λόγω covid-19. Η Ορταλέθα έδειξε το ενδιαφέρον της για την Παπαδημητρίου, η τελευταία ήταν θετική και υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της περιόδου.

Αν δεν υπάρξουν άλλες ανατροπές στα υγειονομικά δεδομένα θα μετάσχει τουλάχιστον σε δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου και πιθανότατα μετά και στα πλέι οφ, καθώς η ομάδα έχει στόχο την άνοδο. Θα μεταβεί στη Μαδρίτη στις 18 Απριλίου και θα μείνει ένα μήνα στην ιβηρική χερσόνησο με την ελπίδα να συνδυάσει την παρουσία της εκεί και με διεθνή τουρνουά νέων, που έχουν προγραμματιστεί για τον προσεχή Μάιο, να διεξαχθούν στην Πορτογαλία και την Ισπανία.

Στις 24 Απριλίου είναι η μία αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου πρέπει να είναι παρούσα η Παπαδημητρίου και στις 8 Μαΐου η επόμενη. Στις 9 Μαΐου θ’ αναχωρήσει για τη γειτονική Πορτογαλία, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά και διεξαχθεί εκεί το προγραμματισμένο WTT Youth Contender. Σε περίπτωση αναβολής του θα γίνει το αντίστοιχο τουρνουά στην Πλάθια ντ’ Άρο της Ισπανίας αμέσως μετά…

Στην Αθήνα θα επιστρέψει στις 17 Μαΐου και τον Ιούνιο θα ξαναβρεθεί στη Μαδρίτη εφόσον κληθεί από την Ορταλέθα για τα πλέι οφ, στη 2η εθνική κατηγορία (Division de Honor) και συναντήσεις στις 12 και 13 του συγκεκριμένου μήνα. Της δίνεται έτσι η δυνατότητα για δυνατές προπονήσεις σ’ ένα σωματείο, που διαθέτει δικό του προπονητικό κέντρο και αντρική ομάδα στην 1η εθνική κατηγορία. Θα βρει επίσης συμπαίκτριες, που βρίσκονται ψηλά στις εθνικές κατατάξεις (όπως η Αντρέα Μπενίτεθ, νούμερο 10 στις νεαρές ηλικίες) και είναι διεθνείς (όπως η Λέτι Γκονζάλεθ) και στην τεχνική καθοδήγηση τον Ισπανό Γιόχαν Μορά Σάντσεθ.
Διαβάστε επίσης:

Η Porsche το σκέφτεται για την Formula 1[vid]

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ: ‘’ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ... ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ...’’

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics