Breaking News
13 Μαρτίου 2021

Γκιώνης, Σγουρόπουλος, Τόλιου έμαθαν τους αντιπάλους τους

 

Έγινε πριν λίγο η κλήρωση στην Ντόχα και το Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης του απλού για τους Έλληνες πρωταθλητές.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης είναι στο 3ο ταμπλό. Έχει bye στον 1ο γύρο και για τη 16άδα θα περιμένει τον νικητή από την αναμέτρηση του Γιόσια Βαντέρα από την Κένυα με τον Παντασάκ Τανβιριγιαβετσκούλ από την Ταϊλάνδη. Στην κορυφή του ταμπλό έχει τον Αυστριακό Ρόμπερτ Γκάρντος.

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος αντιμετωπίζει τον Πανγκ Γιεν Εν Κοέν από τη Σιγκαπούρη για το 2ο ταμπλό κι αν νικήσει θα βρει απέναντί του στον 2ο γύρο τον Βρετανό Πολ Ντρίνκχολ.

Η Κατερίνα Τόλιου βρέθηκε στο 1ο ταμπλό των γυναικών. Θα αναμετρηθεί με την Όραβαν Παράνανγκ από την Ταϊλάνδη κι αν πάρει τη νίκη θα κοντραριστεί με το 1ο φαβορί, την Μπριτ Έρλαντ από την Ολλανδία.
sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics