Breaking News
28 Μαρτίου 2021

Αντικαθιστά τον Αντώνη Νικολόπουλο στην προεδρία της ομοσπονδίας κανόε καγιάκ
Δημήτρης Ντζάνης  

 

Ο μέχρι πρότινος έφορος των εθνικών ομάδων σπριντ Γιάννης Σκούρτης είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ. Ο κ. Σκούρτης διαδέχεται τον απερχόμενο πρόεδρο Αντώνη Νικολόπουλο, που θα είναι ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας στην ΕΟΕ. Στις σημερινές αρχαιρεσίες έλαβαν μέρος εκπρόσωποι από 25 σωματεία, ο Γιάννης Σκούρτης έλαβε 21 ψήφους, ενώ ο έτερος υποψήφιος Σπύρος Κατσαρός, έλαβε δύο.

Στο 12μελές Δ.Σ. εκλέχθηκαν κατά σειρά ψήφων οι: Γιάννης Σκούρτης (πρόεδρος), Κουριδάκης Νίκος, Αθανασίου Γεώργιος, Νικολόπουλος Αντώνης, Περατικός Αλέξανδρος, Κόλλιας Ιωάννης, Μερκούρης Πέτρος, Ζαγοριανός Χρήστος, Καταραχιάς Νίκος, Μπάμπος Βασίλης, Σαββάκης Χαράλαμπος, Σκυριώτη Ανθίππη (αναπληρωματικό).
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 28/03

Απίστευτο: Ακύρωσαν λανθασμένα γκολ του Ρονάλντο και έφυγε από το γήπεδο!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics