Breaking News
31 Μαρτίου 2021

Τι πρέπει να προσέξουμε, σύμφωνα με το ζώδιό μας; Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

Επίλυση υποθέσεων σήμερα, αλλά απαραίτητη η ευελιξία…

Κριός

Σήμερα αφιερώστε χρόνο και ενέργεια σε κάτι που σας αφορά άμεσα. Η πορεία και εξέλιξή του θα σας βοηθήσει και σε ψυχικό επίπεδο.

Ταύρος

Άνθρωποι είναι κοντά σας, να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν σε κάτι που θέλετε να κάνετε ή να σας προτείνουν λύσεις για κάτι που σας απασχολεί.

Δίδυμοι

Η βιασύνη δεν θα είναι καλή ενέργεια σήμερα. Με υπομονή και σταθερότητα προχωρήστε το πρόγραμμά σας.

Καρκίνος

Μην εθελοτυφλείτε για μια κατάσταση η οποία είναι κινητοποιημένη αυτή την στιγμή μπροστά σας. Απεναντίας, εστιάστε σε ότι έχει αντικειμενικό υπόβαθρο.

Λέων

Μια εργασία μπορείτε να κάνετε αυτή την στιγμή η οποία είναι πολύ προσωπική και χρησιμοποιώντας τις δεξιότητές σας μπορείτε να την ολοκληρώσετε και να νιώσετε χαρά.

Παρθένος

Η επικοινωνία σήμερα μπορεί να είναι βοηθητική σε κάτι που σας ενδιαφέρει εάν περάσετε τα σωστά μηνύματα στους κατάλληλους ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης: Οι πιο στενόμυαλοι του ζωδιακού κύκλου που δεν παραδέχονται ότι έχουν άδικο

Ζυγός

Η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής είναι έντονη και σήμερα δίνεται η δυνατότητα μέσα από συζητήσεις ή επαφές να πάρετε ικανοποίηση είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο.

Σκορπιός

Σήμερα ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας πάει ένα βήμα πιο μπροστά. Η εικόνα και προβολή σας είναι ιδιαίτερα σημαντικές αυτή την στιγμή.

Τοξότης

Εάν θελήσετε σήμερα να καθίσετε λίγο μόνη/ος καλό θα ήταν να το κάνετε. Θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε τα πράγματα και τις σκέψεις σας σε σειρά.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείτε να ανακαλύψετε κάτι που κρύβεται ή να αποκαλυφθεί κάτι μπροστά σας. Με όποιον τρόπο και αν έρθει μετά από αυτή την εμπειρία θα βγείτε διπλά κερδισμένη/ος.

Υδροχόος

Πάρτε τα ηνία στα χέρια σας σχετικά με κάτι που αφορά πιθανότατα την εργασία σας. Νέες συναντήσεις και γνωριμίες θα λειτουργήσουν βοηθητικά.

Ιχθύες

Η γενναιοδωρία σας θα είναι πολύ σημαντική ενέργεια στο σημερινό σας πρόγραμμα. Βοηθήστε εκείνους που έχουν ανάγκη.

Πηγή: portraits.gr

Διαβάστε επίσης:

ΟΦΗ: Παραμένει γεμάτο το… απουσιολόγιο

Σήμερα 31 Μαρτίου γιορτάζουν

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics