Breaking News
15 Μαΐου 2021

Προολυμπιακό κωπηλασίας: Ευχάριστα νέα από τη Λουκέρνη

 Διπλή επιτυχία για την Ελληνική κωπηλασία στο προολυμπιακό πρωτάθλημα κωπηλασίας, στη Λουκέρνη. Τα δύο από τα τρία «γαλανόλευκα» πληρώματα αγωνίστηκαν ήδη με επιτυχία. Πλέον απομένει και ο προκριματικός του διπλού ελαφρών γυναικών για τις Αναστασιάδου-Φίτσιου. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 13:35.

Την 4η θέση στον προκριματικό του διπλού σκιφ των ανδρών κατέλαβαν οι Γιαννης Καλανδαρίδης – Αντωνης Παπακωνσταντίνου. Οι δυο πρωταθλητές μας τερμάτισαν σε 6:35.78 και θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να συνεχίσουν για τα ημιτελικά στον απογευματινό επαναληπτικό που ήταν να γίνει το πρωί του Σαββάτου αλλά λόγω καιρικών συνθηκών υπήρξαν αλλαγές και οι επαναληπτικοί θα γίνουν σήμερα.

Την παρουσία της στον τελικό του σκιφ «κλείδωσε» η Αννέτα Κυρίδου με την 2η θέση που πήρε στον προκριματικό στη Λουκέρνη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε σε 7:44.82 σχεδόν μαζί με την αθλήτρια από την Λευκορωσία που πήρε την 1η θέση με 7:44.31 και ήταν οι δυο που πήραν τα εισιτήρια για τον τελικό της Δευτέρας.

sports3/gr

Διαβάστε επίσης

Ferrari vs McLaren: Η τιτανομαχία της τρίτης θέσης

 

Στην Πορτογαλία η Σύλια Χιώτη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics