Breaking News
19 Μαΐου 2021

Καράτε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: Η Βίκυ Πανετσίδου θα παίξει για τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, 11 χρόνια μετά τον θρίαμβο της Αθήνας
Δημήτρης Ντζάνης

 

Μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό καράτε, με την Βίκυ Πανετσίδου να εξασφαλίζει την παρουσία της στον τελικό των -68κ. στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Πόρετς της Κροατίας. Η Ελληνίδα καρατέκα το μεσημέρι του Σαββάτου (13:25 ώρα Ελλάδας) θα αγωνιστεί στον τελικό της κατηγορίας της με αντίπαλο την Ιρίνα Ζαρέτσκα από το Αζερμπαϊτζάν. Σε ένα δραματικό ημιτελικό η Πανετσίδου ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Τουρκάλα, Εντά Ελτεμούρ, όμως έχοντας πάρει τον πρώτο πόντο, πανηγύρισε την πρόκριση.

Η 32χρονη από τη Βέροια έχει την ευκαιρία να επαναλάβει ό,τι και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2010 της Αθήνας, όταν έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης, ξανά στα -68κ. Ενα χρόνο νωρίτερα, στο ευρωπαϊκό του Ζάγκρεμπ είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Δείτε τον αγώνα της στο τατάμι 2

Στην πορεία της μέχρι τον τελικό η Πανετσίδου νίκησε τη Σουηδή, Λίζα Ρασμούνσεν (9-1) στο 2ο γύρο, τη Βόσνια, Ιβόνα Κάβαρ, ενώ παρά το 1-1 με την Εβελίν Χόλο από την Ουγγαρία, πέρασε στον ημιτελικό. Το συνολικό αποτέλεσμα στα -68κ. γυναικών.

sports3.gr

Διαβάστε επίσης

Με τέσσερα νέα πρόσωπα στην κορυφή οι πρώτοι πίνακες αξιολόγησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για το 2021

 

Εργοτέλης: Μια χρονιά σε 90 λεπτά-Eυχές φορέων-Τα σενάρια ανόδου

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics