Breaking News
25 Αυγούστου 2021

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ μπορεί να θεωρείται ο Φιόριν Ντουρμισάι, ο οποίος αναμένεται μάλιστα στο Ηράκλειο άμεσα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.


Ο 25χρονος επιθετικός θα συνεχίσει έτσι την καριέρα του στον ΟΦΗ μετά τη σεζόν που αγωνίστηκε στη Λάρισα με την οποία μέτρησε συνολικά 28 συμμετοχές και 5 γκολ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.


Ο ΟΦΗ από την άλλη αποκτά ως ελεύθερο τον ικανό επιθετικό, ενισχύοντας έτσι την επίθεση του μ’ έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας, με δεδομένες ικανότητες.

Μένει να επιβεβαιωθεί η άφιξη του στο Ηράκλειο, οπότε και θα περάσει από ιατρικά και θ’ ακολουθήσει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

 redgoal.gr

Διαβάστε επίσης

Σήμερα 25 Αυγούστου γιορτάζουν

 

 

25 Αυγούστου: Η Φανή Χαλκιά κατακτά το «χρυσό» στην Αθήνα [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics