Breaking News
04 Οκτωβρίου 2021

Σκοποβολή: Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Εμμανουέλα Κατζουράκη και Νίκος Φραντζεσκάκης στο μικτό σκητ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκοποβολής εφήβων/νεανίδων στο Περού.

 

Έπειτα από τις εξαιρετικές τους επιδόσεις τους στα ατομικά τους αγωνίσματα, οι Εμμανουέλα Κατζουράκη και Νίκος Φραντζεσκάκης έγραψαν ιστορία και στο μικτό σκιτ. Αρχικά έθεσαν εκτός, με σκορ 2-1, τους Αμερικανούς Έλις και Ρος, στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο, αποδείχτηκαν ανώτεροι των Ιταλών Τζιάντα Λόνγκι και Τζιανμάρκο Τούζι. Συγκεκριμένα, πήραν διαφορά δύο βαθμών από τον πρώτο βατήρα. Τη διαφορά αυτή κατάφεραν, βολή με τη βολή, να την κρατήσουν μέχρι τέλους.
onsports.gr

Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

 

 

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού: Κυριαρχία Γερμανίας με δύο τίτλους

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics