Breaking News
20 Νοεμβρίου 2021

Μεγάλη νίκη στην εκπνοή ο Εργοτέλης
Εργοτέλης

 

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας πέτυχε ο Εργοτέλης στην Κηφησιά (1-2) με γκολ στις καθυστερήσεις αλλά και με παίκτη λιγότερο.
/Bella Pizza
Κόντρα σε όλους και… όλα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, ο Εργοτέλης κατάφερε να πανηγυρίσει μία μεγάλη νίκη, την 2η του σε 3 παιχνίδια.

Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν στο 18ο λεπτό να πάρουν προβάδισμα: Ο Σερβιλάκης σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Κόνραντ σε κενή εστία πέτυχε εύκολα το 0-1.

Αυτό το γκολ έδωσε ώθηση στον Εργοτέλη που πίεσε για δεύτερο γκολ, ωστόσο το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-1.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε ωστόσο με αποβολή για τον Εργοτέλη, αφού ο Σαρρής είχε δεύτερη κίτρινη στο 48′. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να φέρουν το ματς στα ίσια με ένα αν μη τι άλλο περίεργο γκολ.

Ο Καραγκούνης επιχείρησε το σουτ και η μπάλα αιφνιδίασε τον Τσέλιο (1-1).

Mikel Chania Delivery
Οι φιλοξενούμενοι ακόμα κι έτσι όμως κατάφεραν στο φινάλε να αποδράσουν με νίκη. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Μιχελάη και προσπάθεια του Ντουμάνη, η μπάλα με περίεργη τροχιά κατέληξε στα δίχτυα αφού πρώτα κόντραρε και σε αντίπαλο αμυντικό.

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)
Βοηθοί: Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου) – Μανασής (Τρικάλων)

Κηφισιά (Νίκος Κούστας): Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Οικονομίδης (68′ Αγγελόπουλος) Ντοριβάλ, Κρητικός Καλλέργης (82′ Σόουζα) Παπασάββας (60′ Γιαννιτσάνης) Τετέι (46′ Καραγκούνης), Γκότοβος,

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Mico, Σαρρής, Πέϊος, Μπουρσέλης (32′ Χόσαμ, λ.τρ 76′ Κοκκίνης), Σερβιλάκης Μπουτσάκης (76′ Πατρινός) Κουατένκ (51′ Κόλα) Κόνραντ (46′ Κωστανάσιος), Βουτσάς
athlitiko.gr
Διαβάστε Επίσης

Ο καιρός σήμερα 20/11/2021[vid]

 

 

 

Βόλος-ΟΦΗ 0-2: Διπλό «τσίμπημα» με Τοράλ και τετράδα [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics