Breaking News
04 Φεβρουαρίου 2022

Η προκριματική φάση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων (παιδιά έως 15 ετών) μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην επιτραπέζια αντισφαίριση αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η προσοχή των φίλων του αθλήματος μάλιστα, εκτείνεται σε όλες τις πλευρές της χώρας, όχι μόνο γιατί τα προκριματικά επανέρχονται μετά τη διετία απουσία λόγω των ανατροπών από την πανδημία covid-19, αλλά και γιατί διεξάγονται με νέα μορφή από την ΕΦΟΕπΑ και θ’ αναδείξουν πρωταθλητές σε πέντε περιοχές. Στο πλαίσιο του νέου συστήματος διεξαγωγής και προκρίσεων, που εκπόνησε η ομοσπονδία, την α’ φάση αποτελούν τα λεγόμενα Περιφερειακά πρωταθλήματα, τα οποία είδαμε πρώτη φορά τον Δεκέμβριο για το Πανελλήνιο ανδρών-γυναικών. Θα διεξαχθούν συνολικά σε πέντε πόλεις, αύριο και μεθαύριο στις τέσσερις από αυτές, αφορούν μόνο στο απλό κι εκτός από τους προκριθέντες στα τελικά της κορυφαίας διοργάνωσης θ’ αναδείξουν τους τοπικούς πρωταθλητές. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής είναι 233 με 173 αθλητές και 60 αθλήτριες. Αυτό το διήμερο θα γίνουν αγώνες για την Αττική, τη Βόρεια Ελλάδα, τη Δυτική Ελλάδα και τη Χίο (σε αγόρια και κορίτσια), ενώ σε άλλη ημερομηνία, που θα οριστεί, θα γίνει στην Κρήτη η αντίστοιχη διαδικασία μόνο για παίδες.

Τα Περιφερειακά πρωταθλήματα θα δώσουν συνολικά 32 προκρίσεις στους παίδες και 21 στις κορασίδες. Το σύστημα διεξαγωγής προβλέπει ομίλους στην αρχή και νοκ άουτ ματς μετά. Οι υπόλοιπες προκρίσεις του απλού (+16 στα αγόρια και +11 στα κορίτσια) θα προκύψουν από τους πίνακες αξιολόγησης. Η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος έχει οριστεί για την Ορεστιάδα από τις 28 Απριλίου μέχρι τη 1 Μαΐου και θα περιλαμβάνει βέβαια και τα υπόλοιπα ατομικά αγωνίσματα, όπως και το ομαδικό.

Το Περιφερειακό πρωτάθλημα της Αττικής θα φιλοξενηθεί αύριο Σάββατο στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Πρόκειται να συγκεντρώσει 51 αγόρια και 22 κορίτσια από 23 σωματεία.

Οι αντίστοιχοι αγώνες για τη Β. Ελλάδα θα διεξαχθούν, επίσης αύριο, στο 1ο δημοτικό Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής είναι 63 παίδες και 16 κορασίδες από 19 σωματεία.

Στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας θα γίνει η ίδια διαδικασία για τη Δυτική Ελλάδα. Θα πάρουν μέρος 23 αθλητές και 10 αθλήτριες από 8 σωματεία και θ’ αγωνιστούν μεθαύριο Κυριακή.

Στην πάντα πολύ δραστήρια στο άθλημα, Χίο, οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο Καμποχωρίων. Έχουν δηλώσει 20 αγόρια και 12 κορίτσια από 6 σωματεία.

Στην Κρήτη οι αγώνες θα διεξαχθούν σε άλλη ημερομηνία, που θ’ αποφασιστεί. Είναι να πάρουν μέρος 16 παίδες από 3 σωματεία.

Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 04/02

 

 

Ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης του ΟΦΗ έβγαλε την Παρασκευή (4/2) ο Πασχάλης Στάικος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics