Breaking News
23 Απριλίου 2022

ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου θα περιλαμβάνει άνοδο της θερμοκρασίας, αφρικανική σκόνη και τοπικές λασποβροχές.

 

Αναλυτικότερα, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με τοπικές βροχές στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά το πρωί, και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα παραθαλάσσια τμήματα.

Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, με αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης κοντά στο έδαφος, όμως από το απόγευμα στα ηπειρωτικά προβλέπεται σταδιακή μείωση των συγκεντρώσεων.

Θερμοκρασία: Θα κυμανθεί από 7 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 20 βαθμούς), 11 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 13 έως 22 βαθμούς και στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο έως τους 28 βαθμούς), 12 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (στη Βόρεια Κρήτη έως τους 27 βαθμούς), 10 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Άνεμοι: Θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και βαθμιαία μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως μέτριοι 4 μποφόρ.

Ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου 2022 σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Αττική: Καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ν ότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία από τα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 και στην Κρήτη έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Αναμένονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ για το Μεγάλο Σάββατο (23/4)
Διαβάστε επίσης

 Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 23/04/2022

 

 

 

'Εγινε η κλήρωση για τα τελικά του πρωταθλήματος πόλο νέων ανδρών, και νέων γυναικών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics