Breaking News
30 Απριλίου 2022

Εντυπωσιακό ιστιοπλοϊκό θέαμα στην Αρτέμιδα!

 

Με τη συμμετοχή 74 σκαφών ξεκίνησε στην Αρτέμιδα το πανελλήνιο πρωτάθλημα ILCA 6 ανδρών, νέων ανδρών, εφήβων, παίδων από το οποίο θα προκύψει η εθνική ομάδα. Ταυτόχρονα γίνεται και ο αγώνας πρόκρισης για τα ILCA 6 γυναικών U19. Η νικήτρια θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της World Sailing Youth. Το ίδιο ισχύει και για τα αγόρια στην κατηγορία U19. Τον αγώνα διοργανώνει ο Ν.Ο. Αρτέμιδας Σπάτων υπό την αιγίδα της ΕΙΟ και ολοκληρώνεται την Κυριακή. Οι καιρικές συνθήκες έχουν βοηθήσει τα 60 αγόρια και τα 14 κορίτσια να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να προσφέρουν εντυπωσιακό ιστιοπλοϊκό θέαμα.
palo.gr
Διαβάστε επίσης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics