Breaking News
21 Ιουνίου 2022

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. επέστρεψε θριαμβευτής αργά το βράδυ της ΚυριακήςPanathinaikos winner_Europe_Trophy_epistrofi 19/06 από την Τσεχία έχοντας στα χέρια το κύπελλο του 1ου Europe Trophy. Η WEB TV

της ΕΦΟΕπΑ ήταν στην άφιξη για ρεπορτάζ και πλάνα, καθώς η επιτυχία της γυναικείας ομάδας του σωματείου είναι ιστορική, με το πρώτο τρόπαιο ελληνικής ομάδας σε ευρωπαϊκό διασυλλογικό κύπελλο να απηχεί σε όλη την επιτραπέζια αντισφαίριση της χώρας. Το βίντεο έχει και εικόνα από το Χάβιροφ με αγωνιστικές στιγμές και την απονομή του επάθλου. Στην υποδοχή ήταν και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Παναγιώτης Μαλακατές. Δηλώσεις στην κάμερα της ομοσπονδίας έγιναν από την Κατερίνα Τόλιου, τον προπονητή Λευτέρη Μάκρα και τον επικεφαλής της διοίκησης του Ερασιτέχνη.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το μεσημέρι της Κυριακής το Europe Trophy γυναικών 2022 κι έγραψε ιστορία για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση. Η τελική φάση έγινε στο Χάβιροφ της Τσεχίας και οι «πράσινες» έκαμψαν στον τελικό τη Μουράβσκι Κρουμλόφ από τη διοργανώτρια χώρα με 3-1. Δύο νίκες πέτυχε η Ουγγαρέζα Σάντρα Πέργκελ, μία η Κατερίνα Τόλιου, ενώ οριακή ήττα γνώρισε ενδιάμεσα η Σλοβένα Άνα Τοφάντ. Στον πάγκο ήταν η Μαρία Αρτσέτου και στο κοουτσάρισμα ο Λευτέρης Μάκρας.

Το βίντεο ανέβηκε στο κανάλι της ομοσπονδίας στο youtube και το λινκ https://www.youtube.com/watch?v=G4hsjnYd1Xo
Διαβάστε επίσης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Μεγάλες στιγμές ζει η ελληνική Ιππασία το τελευταίο διάστημα

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics