Breaking News
08 Ιουλίου 2022

“Φλέρταρε” με μετάλλιο ο Λιβανός στο Κάλι

 

Στις λεπτομέρειες έχασαν οι σπρίντερ της Εθνικής ομάδας το μετάλλιο στο Nations Cup, που φιλοξενείται στο Κάλι της Κολομβίας.
KTEO Κρήτης
Τα ξημερώματα της Παρασκευής (08/07) ξεκίνησε το τρίτο και τελευταίο σκέλος της διοργάνωσης, με την Εθνική ομάδα να αποτελείται από τον Κωνσταντίνο Λιβανό του Τάλω Χανίων και τους Σωτήρη Μπρέτα και Γιάννη Καλογερόπουλο.

Οπως ενημερώνει η Ελληνική Ομοσπονδία: «Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε τον προκριματικό, περνώντας με τον τέταρτο καλύτερο χρόνο στον πρώτο γύρο (44.518, 61χλμ. μέση ωριαία). Από τις οκτώ ομάδες που μπήκαν στην διαδικασία, οι δύο ομάδες της Κολομβίας και η Κίνα έκλεισαν ταχύτερα το 750αρι.

Στην συνέχεια, η Αργεντινή βρέθηκε στον διάβα της Εθνικής, χωρίς να αποτελέσει εμπόδιο, καθώς η νίκη ήρθε με μεγάλη διαφορά. Ωστόσο ο χρόνος των 45 δευτερολέπτων και 16 εκατοστών δεν ήταν ικανός για να δώσει στους Μπρέτα, Καλογερόπουλο και Λιβανό την πρόκριση στον αγώνα του χρυσού μεταλλίου.

Έτσι, έφτασε στον αγώνα για το χάλκινο απέναντι στην Κολομβία Β. Οι οικοδεσπότες αποδείχτηκαν ταχύτεροι και με επίδοση 44.249 (61χλμ. μέση ωριαία) ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Η Εθνική ομάδα έκλεισε την παρουσία της στο ομαδικό σπριντ ανδρών με 44.527 (60,6χλμ. μέση ωριαία) και την 4η θέση, σε μία αρκετά γεμάτη εμφάνιση».

Στη “μάχη” του τελικού του elimination race (αγώνας αποκλεισμού) ρίχνεται η Ρεθυμνιώτισσα Αργυρώ Μηλάκη του Ατλα (03:20 ώρα Ελλάδας), ενώ στον αγώνα του χιλιομέτρου θα λάβουν μέρος οι Χρήστος Βολικάκης και Σωτήρης Μπρέτας.
ATHLITIKO.GR
Διαβάστε επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

Σημαντικές επιτυχίες για την ελληνική ιστιοπλοΐα, σημείωσαν οι Έλληνες πρωταθλητές

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics