Breaking News
26 Ιουλίου 2022

Ήταν ένας που είχε ένα άλογο το οποίο όλη την ώρα έκλαιγε και είχε βάλει αγγελία ότι όποιος το κάνει να γελάσει θα πάρει 20.000$.

Πράγματι ένας άντρας απάντησε στην αγγελία και πήγε στο σπίτι εκείνου του κυρίου. Το άλογο όλη την ώρα έκλαιγε είχε πλαντάξει στο κλάμα…-“Με αφήνετε για 10’μόνο;”ρωτησε ο άντρας. Όταν πέρασαν τα 10′ μπήκε ο κύριος μέσα και είδε το άλογο του να γελάει να έχει σκάσει στο γέλιο να μη μπορεί να σταματήσει! -“Μπράβο” του λέει και του δίνει τα 20.000$.Μετά από μία βδομάδα ο ίδιος κύριος βάζει αγγελία ότι όποιος κάνει το άλογο του να κλάψει θα πάρει 5.000$.Ο ίδιος ο κύριος απάντησε στην αγγελία.- “Με αφήνετε για 10’μόνο;”ρωτησε ο άντρας. Και πράγματι όταν βγήκε έξω το άλογο δε σταμάταγε να κλαίει .-“Μπράβο!” του λέει ο άντρας, του δίνει και τα λεφτά του “Αλλά πως το κάνατε;” τον ρωτάει γεμάτος απορία .-“Θυμάστε τη πρώτη φορά που με αφήσατε μόνο;” -“Ναι” -“Του είπα ότι την έχω πιο μεγάλη από αυτό!” και συνέχισε ο άντρας…”Ε, τη δεύτερη φορά του έδειξα τη πικρή αλήθεια…”
Διαβάστε επίσης

 Μεγάλων επιτυχιών συνέχεια για τον Άγγελο Τουλούπη

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics