Breaking News
28 Ιουλίου 2022

Χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα! Ο Γιάννης Γκάρτσιος με 15.19 ανέβηκε στην κορυφή στον τελικό του τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων στη Σλοβακία.

Ο 16χρονος πρωταθλητής έκανε το καλύτερο άλμα στην πρώτη του προσπάθεια, αφήνοντας 53 ολόκληρα εκατοστά πίσω τον Κύπριο Ασντζιάν!

Είναι το πρώτο μετάλλιο για την #TeamHellas στη διοργάνωση με τον Γκάρτσιο να πετυχαίνει την καλύτερη επίδοση της καριέρας του καθώς ταξίδεψε στη Σλοβακία με ατομικό ρεκόρ 14.98! Η απονομή θα γίνει την Πέμπτη από τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο.

Στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων στην πόλη Μπάνσκα Μπίστριτσα μετέχουν περίπου 2300 αγόρια και κορίτσια από 14 έως 18 ετών από 48 χώρες της Ευρώπης.

Το χρυσό άλμα του Γκάρτσιου

https://www.youtube.com/watch?v=_qPr4GoG9qo

Το τελευταίο άλμα του Γκάρτσιου

https://www.youtube.com/watch?v=eenToz2VCrI

 

Διαβάστε επίσης

Σήμερα 27 Ιουλίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Σήμερα 27 Ιουλίου γιορτάζουν 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics