Breaking News
04 Αυγούστου 2022

Η Εθνική μας ομάδα πόλο των Νεανίδων πέρασε στις «8» του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος σημειώνοντας μία τεράστια νίκη κόντρα στις ΗΠΑ με 15-14.

 

Η Εθνική ομάδα Νεανίδων πέτυχε μια σπουδαία νίκη 15-14 επί της ομάδας των ΗΠΑ στο ντέρμπι του Β' Ομίλου, πήρε τη πρώτη θέση, πέρασε απευθείας στην παγκόσμια οκτάδα και πλέον την Παρασκευή (5/8) θα διεκδικήσει την είσοδό της στην τετράδα, με αντίπαλο μια εκ των Νέα Ζηλανδία/Καναδά.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 4-3, 6-2, 3-5

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα 2, Καλογεροπούλου, Σιούτη, Ευφρ.Τσιμάρα, Χαλδαίου 2, Τορνάρου 3, Κουρέτα 3, Ανδρεάδη, Τριχά 5, Λασκαρίδου, Καραμπέτσου, Κωνσταντοπούλου.

ΗΠΑ (Ίθαν Ρόμπερτ): Κάρπεντερ, Γκαζανίγκα, Ρόσι 1, Άουσμους, Χόουκινς 2, Τζόνσον 2, Στράικερ 1, Φλιν 4, Μποναγκίντι 2, Σνάιντερ, Κνέπερ 2, Γούντχεντ, Στιλ.
onsports.gr

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Όλα τα ζώδια 03/08

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics