Breaking News
06 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Μεχντί Ζερκάν υπέγραψε στον ΟΦΗ και έδωσε το... στίγμα του για τα «θέλω» του με τους Κρητικούς.


Παίχτης του ΟΦΗ έγινε σήμερα (5/9) ο Μεχντί Ζερκάν και ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έδωσε το... στίγμα του μέσω των όσων είπε στο κανάλι της ομάδας. «Είμαι πολύ χαρούμενος που φοράω την φανέλα του ΟΦΗ, όλοι με υποδέχτηκαν πολύ καλά, στην ομάδα υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και επομένως θέλω να ξεκινήσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Ο ΟΦΗ είχε δείξει ενδιαφέρον εδώ και αρκετό καιρό, έχω φίλους που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια. Πλέον εξαρτάται σε μένα να βρω αγωνιστικό ρυθμό και να δείξω την αξία μου. Οι στόχοι μου είναι ομαδικοί θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να βρεθεί ψηλά στην βαθμολογία και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα».
gazzetta.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 05/09/2022 [vid]

 

 

 

 

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη – Νάσος Γκαβέλας στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics