Breaking News
07 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Ντίκο γυμνάστηκε κανονικά και υπολογίζεται στον ΟΦΗ για το επερχόμενο ματς με τον Παναιτωλικό.


Σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκε σήμερα (7/9) ο Ντίκο και αυτόματα υπολογίζεται για το επερχόμενο ματς του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό.

Αντίθετα ο Μεγιάδο δεν έχει μπει ακόμη στο 100%, καθώς αμφότεροι αποκόμισαν μικροπροβλήμτα από το παιχνίδι του Βόλου.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τελειώματα φάσεων, αγωνιστικό παιχνίδι στο μισό γήπεδο, αλλά και ασκήσεις στο γυμναστήριο συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης (7/9) η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του Σαββατιάτικου (10/9) αγώνα με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Οι Κώστας Γιαννούλης και Miquel Mellado ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, όπως και ο Mehdi Zerkane.
Juan Neira, Jon Toral και Φιορίν Ντουρμισάι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να κάνει θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (8/9), στις 18:00.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

«Εκκίνησε» το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 με τον ελληνικό τελικό eSports WRC

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics