Breaking News
10 Σεπτεμβρίου 2022

Παίκτης του ΟΦΗ είναι ο 25χρονος κεντρικός χαφ, Λουίς Περέα, με την κρητική ΠΑΕ να καταλήγει σε συμφωνία με τη Λεγκανές για τον δανεισμό του Ισπανού.

 

Με τη φανέλα του ΟΦΗ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Λουίς Περέα, καθώς οι Κρητικοί ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τη Λεγκανές για την απόκτηση του 25χρονου αμυντικού μέσου με τη μορφή δανεισμού.

Ο Ισπανός βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο και αναμένεται να υπογράψει άμεσα, ώστε να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (18/9).

Μάλιστα, το απόγευμα του Σαββάτου (10/9) θα βρεθεί στις εξέδρες του Γεντί Κουλέ για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
sport24.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Στα ίδια Σαββατοκύριακα οι αναμετρήσεις τίτλου Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στην Α1 ανδρών και γυναικών

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics