Breaking News
29 Οκτωβρίου 2022

Στο καμπ της Εθνικής Γυναικών η Μυριοκεφαλιτάκη


Σταθερά στις επιλογές για την Εθνική Γυναικών βρίσκεται η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, η οποία θα συμμετάσχει στο προπονητικό καμπ της Δευτέρας (31/10).

Το καμπ γίνεται εν όψει των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας για το 2023 και η ώρα έναρξης είναι 7:30, στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά (καταδυτήριο).

 Για την ημέρα αυτή οι επιλογές της ομοσπονδιακής προπονήτριας Αλεξίας Καμμένου είναι οι εξής: Καρύτσα Ευαγγελία, Μουστακαρία Θωμαΐς, Νίνου Ειρήνη, Φουντωτού Ελευθερία (ΑΝΟ Γλυφάδας), Μαυρωτά Λυδία, Τσιμάρα Ευδοκία, Χαλδαίου Χρυσούλα- Νεφέλη (Αλιμος ΝΑΣ), Σωτηρέλη Ελένη (Εθνικός), Αγγελίδη Φοίβη, Γιαννοπούλου Αθηνά-Δήμητρα, Ελένη Ελληνιάδη, Καϊάφα Σταματίνα, Κοτσιώνη Μαρίνα, Πάτρα Μαρία (ΝΟ Βουλιαγμένης), Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία, Ξενάκη Ελένη, Πλευρίτου Βασιλική, Πλευρίτου Ελευθερία, Πλευρίτου Μαργαρίτα, Σάντα Στεφανία, Σιούτη Χριστίνα, Σταματοπούλου Ιωάννα, Τορνάρου Σοφία, Τριχά Φωτεινή, Χυδηριώτη Ιωάννα (Ολυμπιακός).
athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 29/10

 

 

 

 

Tο τμήμα στίβου του ΟΦΗ, διαθέτει πλέον τα δικά του γραφεία και στο Παγκρήτιο στάδιο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics