Breaking News
12 Νοεμβρίου 2022

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κατάφερε να πανηγυρίσει η Μινωική καταφέρνοντας να επικρατήσει του Εργοτέλη με 3-1 για την 5η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.


Ρουμελιώτης Παναγιώτης ΓΚΟΛ 8'
38' ΓΚΟΛ Κουτάντος Χρήστος
Ανδρεαδάκης Δημήτριος ΓΚΟΛ 68'
Κουρουγκιαβούρης Γεώργιος ΓΚΟΛ 84'

 

Η Μινωική ξεκίνησε αρκετά δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 7ο λεπτό κατάφερε να κερδίσει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρουμελιώτης ο οποίος ευστόχησε βάζοντας μπροστά στο σκορ την «Μπάρτσα». Μάλιστα στην φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για φάουλ στην αρχή της φάσης.

Από εκεί και μετά δεν έγινε κάτι αξιοσημείωτο στις δύο εστίες παρότι ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω αφού οι δύο ομάδες έψαχναν το γκολ για διαφορετικούς λόγους.

Ο Εργοτέλης στο 38ο λεπτό κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα όταν μετά από λάθος στην άμυνα της Μινωικής ο Κουτάντος πέρασε και τον τερματοφύλακα και από πλάγια θέση πλάσαρε σε κενή εστία κάνοντας το 1-1.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας ανοιχτούς λογαριασμούς.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως το πρώτο, με την Μινωική να μπαίνει δυνατά και να χάνει ευκαιρία στο 48’ με τον Δημήτρη Ανδρεαδάκη να σεντράρει, τον Ρουμελιώτη να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 60ο λεπτό ο Εργοτέλης κατάφερε να σκοράρει με τον Σκούρα, ωστόσο ακυρώθηκε το γκολ για οφσάιντ.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Δημήτρης Ανδρεαδάκης απείλησε με δυνατό σουτ, όμως ο Μιράσι ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 68ο λεπτό η Μινωική πήρε ξανά το προβάδισμα στο παιχνίδι, όταν ο Μαρκόπουλος σέντραρε χαμηλά, ο Δημήτρης Ανδρεαδάκης μπήκε στην πορεία της μπάλας κάνοντας το 2-1.

Στο 74ο λεπτό ο Εργοτέλης ζήτησε πέναλτι για χέρι του Καστελλιανάκη μέσα στην περιοχή ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η «Μπάρτσα» καθάρισε τους τρεις βαθμούς στο 84ο λεπτό με δυνατό σουτ του Κουρουγκιαβούρη Γ., ο οποίος νίκησε τον Μιράζι και έκανε το 3-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

grandsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 12/11/2022 [vid]

 

 

 

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Μιγκέλ Γκερέρο,διαγνώσθηκε με οξεία μορφή σκωληκοειδιτιδας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics