Breaking News
08 Φεβρουαρίου 2023


Η ΕΠΣΗ απόψε γιορτάζει με τα σωματεία της!Εκδήλωση κοπής πίτας με την παρουσία Μπαλτάκου-Αντωνίου από την ΕΠΟ


Μετά από τρία χρόνια και των περιορισμών που είχε επιφέρει η πανδημία, η ΕΠΣΗ επανέρχεται απόψε δυναμικά στις εκδηλώσεις με την παρουσία όλων των σωματείων, διοργανώνοντας στις 20:00 στην ταβέρνα «Πετούσης» την ετήσια κοπή πίτας.


Είναι μια γιορτή για το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου με την παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκου και του αντιπροέδρου κ. Αντωνίου ενώ θα συμμετέχουν με δωρεάν προσκλήσεις όλα τα σωματεία, οι διαιτητές, οι παρατηρητές, τοπικοί και αθλητικοί φορείς.


Θα γίνουν πολλές βραβεύσεις, θα μοιραστούν πολλά δώρα ενώ οι προσκεκλημένοι θα διασκεδάσουν με το κρητικό συγκρότημα του Γρηγόρη Σαμόλη και τα ανέκδοτα του μοναδικού Στάθη Μονιάκη.  Κάθε σωματείο θα παραλάβει δύο δωρεάν προσκλήσεις ενώ έξτρα προσκλήσεις θα διατίθενται προς 20 ευρώ έκαστη.

neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 08/02/2023 [vid]

 

 

 

Συνέντευξη στη Βουλγαρία παραχώρησε ο αρχισκάουτερ του ΟΦΗ, Ίβαν Σλάβοβ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics