Breaking News
09 Απριλίου 2023

Πέμπτος στην Α2 πόλο ο ΟΦΗ, έχασε στην Πάτρα
Δεν κατάφερε την είσοδο του στα play off…

 

Με ήττα ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Α2 πόλο, η ομάδα του ΟΦΗ. Ηττήθηκε με 10-9 στην Πάτρα από τη ΝΕ Πατρών και τερμάτισε την 5η θέση, που εξασφαλίζει στον ΟΦΗ την παραμονή στην κατηγορία, όχι όμως και την είσοδο στα play off.

Το σημαντικό πάντως είναι ότι ο ΟΦΗ παραμένει μια σταθερή δύναμη στην κατηγορία.
Ο ΟΦΗ πήγε στην Πάτρα για τη νίκη, προκειμένου να έχει ελπίδες για την τελική τετράδα, ωστόσο η κούραση έπαιξε μεγάλο ρόλο για την ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη, η οποία πέταξε στις 6:00 το πρωί από το Ηράκλειο για Πειραιά και από εκεί οδικώς για την Πάτρα, για την αναμέτρηση.
"Θέλαμε τη νίκη για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας, για την τετράδα, αλλά έπαιξε μεγάλο ρόλο η κούραση. Η ομάδα τερματίζει στην 5η θέση, ίσως θέλαμε κάτι περισσότερο, αλλά σε γενικές γραμμές είχαμε μια καλή χρονιά" ανέφερε στο ofierasitechnis.gr ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Φιτσανάκης.Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-4, 2-2, 3-2.
OΦΗ (Φιτσανάκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 1, Παντερής, Κώστογλου 1, Τσαγκαράκης, Λεονταράκης 3, Λουλακάκης, Ζουράρης, Καπής, Κλήμος, Αρώνης, Πετρόχειλος 4.

Από:Πετρούτσου Μαρία Εκτύπωση
neakriti.gr

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 09/04

 

 

 

 

Η ομάδα Κ15 του ΟΦΗ, που ηττήθηκε 3-1 από τον Ολυμπιακό

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics