Breaking News
14 Απριλίου 2023

Γιωρίκας Πιλίδης: Επιστροφή στη δράση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πάλης

 

Ο Γιωρίκας Πιλίδης θα αγωνιστεί το Μεγάλο Σάββατο (15/4) σε προκριματικούς αγώνες πάλης, με στόχο την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κροατίας.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης επιστρέφει και επίσημα στην αγωνιστική δράση το Μεγάλο Σάββατο (15/4)!

Μετά τη δικαίωσή του από το ΑΣΕΑΔ και την ακύρωση της ποινής που του είχε επιβάλει η ομοσπονδία της πάλης, ο Έλληνας πρωταθλητής ρίχνεται στη μάχη της πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κροατίας.

 

Με απόφαση της τεχνικής επιτροπής της ΕΛΟΠ ο Πιλίδης κλήθηκε να αγωνιστεί σε αγώνες πρόκρισης με σκοπό να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κάτι που έγινε δεκτό από τον αθλητή τη Μ. Πέμπτη.

Η Ομοσπονδία σε συνεννόηση με την παγκόσμια ομοσπονδία και την διοργανώτρια χώρα μπόρεσε να πάρει άδεια για τη προσθήκη ενός ακόμα αθλητή της ελληνικής ομάδας πάλης.

Κάτι που σημαίνει πως ο Γιωρίκας Πιλίδης θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την προϋπόθεση ότι θα κερδίσει στον αγώνα πρόκρισης τον πρωταθλητή Ελλάδας Ανδρών της κατηγορίας των 65κ. Φώτη Παπαδάκη, το Μ. Σάββατο (15/4).

Έτσι μετά τις περιπέτειες στο Survivor All Star, ο Έλληνας πρωταθλητής επιστρέφει στην πάλη με στόχο να χαρίσει νέες διακρίσεις στη χώρα μας.

Onsports.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 13/04/2023

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics