Breaking News
02 Μαΐου 2023


ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Νικητής ο Άαρον Γκέιτ στον αγώνα του Καρτερού


δεη ποδηλατικος γυρος
clock 13:37 | 02/05/2023 writer icon newsroom ekriti.gr
facebook icon twitter icon email icon
Από το Ηράκλειο, ξεκίνησε σήμερα (2/5) ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρου Ελλάδας, ο οποίος την Πεμπτη θα πάει Πελοπόννησο, για να τερματίσει στην Αρχαία Ολυμπία στις 6 Μαΐου.
Η εκκίνηση έγινε το πρωί της Τρίτης στο Karteros Beach Sports Center. Οι 114 σπουδαίοι ποδηλάτες των 19 ομάδων (μαζί με την Εθνική μας, της Κύπρου και των ΗΠΑ U23) έκαναν τον Πρόλογο του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου: την ατομική χρονομέτρηση 6χλμ. Στον αγώνα επικράτησε ο Νεαοζηλανδός Άαρον Γκέιτ, νικητης του περυσινού Γύρου Ελλάδας, ενω ακολούθησαν οι συμπατριώτες του, Τερι Λόγκαν και Τάουσεντ.

344742370 251567844068751 9035671784123552157 n
(Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, με το νικητή Άαρον Γκέιτ)

΄΄ Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα τον πρώτο αγώνα. Η φανέλλα που φορούσα με το Νο1 μου εδωσε πολλή ενέργεια. Πιστευω οτι με τους συναθλητές μου θα κάνουμε πολύ καλή παρουσία στον ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρο Ελλάδας' 'τόνισε ο νικητής του προλόγου.

Image
ΑΑΡΟΝ ΓΚΕΙΤ
(Ο νικητής Ααρον Γκέιτ με τον αθλητικό μας συντάκτη Στέλιο Σβολιαντόπουλο)

Απονομές και παρουσίαση ομάδων μπροστα σε 1300 παιδιά.

Ακολούθησαν στο κεντρικό γήπεδο παρουσία περίπου 1300 μαθητών δημοτικών σχολείων του Ηρακλείου, οι απονομές στους νικητές του Προλόγου καθως και η λαμπερή εκδήλωση Παρουσίασης των 19 ομάδων και των 114 αθλητών τους.

Image
ΑΠΟΝΟΜΗ ΝΙΚΗΤΗ
Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης στην ομιλία του, χαρακτηρισε ''χαρά θεού΄΄ τις κερκίδες με τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων ''Είναι το ωραιότερο πράγμα που έχω ζήσει σαν υφυπουργός αθλητισμού.''

Δειτε ολόκληρο τον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης

Συναρπαστικό φινάλε και 1-2-3 για την

Bolton Equities Black Spoke

Η εκκίνηση και ο τερματισμός του Προλόγου έγιναν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center ελάχιστα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο του Ηρακλείου. Εκατοντάδες φίλοι του ποδηλάτου, μικροί και μεγάλοι, ενθάρρυναν και τους 114 ποδηλάτες των 19 ομάδων που μετέχουν στο γύρο, δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

O Τζέφερσον Σεπέδα της Caja Rural ήταν ο πρώτος που πήρε εκκίνηση και κράτησε για λίγη ώρα το προβάδισμα, μέχρι τη στιγμή που ανέλαβε ο Γιάκουμπ Οτρούμπα της ATT Investments.

H πρωτοπορία του Τσέχου ποδηλάτη έφτασε στο τέλος της, όταν ο πρωταθλητής Ιρλανδίας στον δρόμο, Ρόρι Τάουνσεντ της Bolton Equities Black Spoke, βελτίωσε κατά 5 δευτερόλεπτα και 82/100 εκατοστά τον χρόνο του Οτρούμπα.

Το ελληνικό κοινό ξεσηκώθηκε βλέποντας τον Ανδρέα Μιλτιάδη να πετυχαίνει τον δεύτερο καλύτερο χρόνο, 5” πίσω από τον Τάουνσεντ. Ο Κύπριος πρωταθλητής διατηρήθηκε στην πρώτη τριάδα, όμως το χρονόμετρο δεν είχε ξεκινήσει ακόμα για τον Λόγκαν Κάρι και τον Άαρον Γκέιτ της Bolton Equities Black Spoke.

Ήταν γνωστό ότι η ομάδα από τη Νέα Ζηλανδία είχε ικανότατους δρομείς στην ατομική χρονομέτρηση, γεγονός που έδωσε συναρπαστικό τόνο στο φινάλε του Προλόγου.

Η προσπάθεια του Κάρι ήταν αρκετή για να τον φέρει στη δεύτερη θέση, πίσω από τον Τάουνσεντ, κι ενώ εκκρεμούσε η εκκίνηση του Γκέιτ, που αγωνίστηκε τελευταίος ως ο περσινός νικητής.

Ο πρωταθλητής της Νέας Ζηλανδίας πίεσε από την αρχή και όταν τερμάτισε, το χρονόμετρο έδειξε 7:30.37, την καλύτερη επίδοση της ημέρας. Ένα ονειρικό φινάλε για την Bolton Equities Black Spoke που είδε τους ποδηλάτες της να κατακτούν τις τρεις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Από την ελληνική ομάδα, κορυφαίος όλων ήταν ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, που κατέλαβε την 24η θέση και πολύ κοντά του ο Μίλτος Γιαννούτσος, που ήταν 33ος.

Ζωντάνεψαν το Karteros Beach Sports Center εκατοντάδες παιδιά συμμετέχοντας στις Παράλληλες εκδηλώσεις

Μετά το τέλος του Προλόγου πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους νικητές του αγώνα ατομικής χρονομέτρησης και η επίσημη Παρουσίαση των ομάδων του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ήταν ενθουσιασμένος από την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και ειδικά με την παρουσία χιλιάδων παιδιών από σχολεία του Ηρακλείου, που κατέκλυσαν το Karteros Beach Sports Center, παρακολούθησαν τον Αγώνα, συμμετείχαν στις Παράλληλες Εκδηλώσεις που ετοίμασαν οι διοργανωτές χειροκρότησαν τους ποδηλάτες και έφτιαξαν ένα μοναδικό σκηνικό στους χώρους της Εθνικής Εγκατάστασης Παράκτιων Αθλημάτων.

«Είναι ό,τι πιο όμορφο, πιο ζωντανό, πιο χαρούμενο έχω ζήσει τα 4 χρόνια που βρίσκομαι στο τιμόνι του Υφυπουργείου Αθλητισμού! Η παρουσία της νέας γενιάς, των παιδιών που ευελπιστούμε να έρθουν πιο κοντά στο ποδήλατο, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για εμπέδωση της ποδηλατικής συνείδησης στην Ελλάδα» επισήμανε συγκινημένος ο Υφυπουργός Αθλητισμού και υπογράμμισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση στην πρώτη μέρα του Γύρου, τους εθελοντές μας, τον Ερυθρό Σταυρό, τα σχολεία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, τους εκπαιδευτικούς που συνόδευσαν τα παιδιά, την Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, τη διοίκηση του ΕΑΚΗ, την Οργανωτική των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων για τις συντονισμένες προσπάθειες που κατέβαλαν για να είναι όλα άψογα».

Ο κ. Αυγενάκης κατέληξε τονίζοντας: «Οι ομάδες και οι ποδηλάτες φιλοδοξούμε να φύγουν από το Ηράκλειο, από την Κρήτη, από την Πελοπόννησο, ως «πρεσβευτές» της Ελλάδας μας στις χώρες τους! Και μαζί με την τεράστια προβολή από την τηλεοπτική μετάδοση, αφού η εικόνα πηγαίνει σε εκατομμύρια νοικοκυριά στον πλανήτη, να ενισχυθούν περαιτέρω, ως τουριστικοί προορισμοί με άμεσα οικονομικά οφέλη, οι τοπικές κοινωνίες και ολόκληρη η χώρα μας».

Ο πρόεδρος της Cycling Geece, Γιώργος Λεβεντάκης δήλωσε: «Αυτό που κάνουμε ως Οργανωτική Επιτροπή του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας οφείλεται εν πολλοίς στην αμέριστη υποστήριξη του Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και θέλω να τον ευχαριστήσω θερμά γι’ αυτό.

Το ποδήλατο είναι ένα «εργαλείο», όχι μόνο για άθληση και μετακίνηση αλλά και για προβολή και δημιουργία εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο και προχωράμε για τις επόμενες μέρες του Γύρου»!

Εκ μέρους της μεγάλης χορηγού του αγώνα, ΔΕΗ, η Διευθύντρια Κλάδου Προβολής και Διαφήμισης, Κατερίνα Χρυσοπούλου, εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη διοργάνωση αναφέροντας: «Στηρίζουμε τον Γύρο καθώς είναι μία δράση απόλυτα ταυτισμένη με την φιλοσοφία μας για βιώσιμη κινητικότητα».

Στην Παρουσίαση των ομάδων απεύθυναν χαιρετισμό οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης και Δήμου Ηρακλείου:

• ο Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Αθλητισμού, Πρόληψης και Κινητών Μονάδων Γιώργος Πιτσούλης και

• ο Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος & Αθλητισμού Δήμου Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς.

Γιώργος Πιτσούλης: «Είναι πολύ σημαντικό που η Κρήτη υποδέχεται για δεύτερη χρονιά τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας. Πρόκειται για ένα τεράστιο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός. Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε ενεργά και ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία του τον Λευτέρη Αυγενάκη».

Κώστας Βαρδαβάς: «Για τον Δήμο Ηρακλείου η διοργάνωση τόσο σημαντικών αθλητικών γεγονότων είναι ζητούμενο. Το ποδήλατο είναι ένα μέσο άθλησης και μετακίνησης που πρέπει να μπει στις ζωές μας».

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

«Ήταν μια εξαιρετική μέρα για την ομάδα και για εμένα, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Ως εξειδικευμένοι στην ατομική χρονομέτρηση στοχεύαμε ψηλά, αλλά το να βάλουμε τέσσερις αθλητές στην πρώτη δεκάδα και να πετύχουμε το 1-2-3 ήταν εκπληκτικό και δείχνει ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση.

Νομίζω ότι μας ταιριάζει ο αγώνας και τώρα έχουμε περισσότερες επιλογές για τη νίκη», είπε ο Άαρον Γκέιτ.

Από την πλευρά του, ο Ρόρι Τάουνσεντ συμπλήρωσε: «Πρέπει να ελέγξουμε τον αγώνα και να υπερασπιστούμε το προβάδισμά μας. Η νίκη στη γενική κατάταξη είναι ο μεγάλος μας στόχος».

Όσο για τον Λόγκαν Κάρι, απάντησε στο δίλλημα αν θα στηρίξει τον Γκέιτ στην προσπάθεια για την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη ή θα πιέσει για να διατηρήσει τη λευκή φανέλα: «Είμαι υπερήφανος για ό,τι πετύχαμε σήμερα. Θα μιλήσουμε για τους ρόλους μας απόψε. Θα ήθελα να κρατήσω τη λευκή φανέλα, αλλά θα βοηθήσω και το Άαρον, που είναι το μέλος της ομάδας μας που θα στηρίξουμε για τη γενική».

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας συνεχίζεται την Τετάρτη (3/5) με το πρώτο ετάπ. Η προεκκίνηση θα δοθεί από το Karteros Beach Sports Center στις 11 το πρωί και θα ακολουθήσει η επίσημη εκκίνηση (χιλιόμετρο μηδέν) με αφετηρία το Λιμάνι του Ηρακλείου, τον τόπο όπου θα γίνει και ο τερματισμός του ετάπ.

Στις 11.13 π.μ. θα περάσει το πελοτόν από το Λιμάνι και θα ακολουθήσει έναν αριστερόστροφο κύκλο μέσα σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.
Οι αθλητές θα κατευθυνθούν νότια, θα περάσουν δίπλα από τον επιβλητικό όγκο του Ψηλορείτη και θα φτάσουν στην πεδιάδα της Μεσαράς, επιστρέφοντας και πάλι προς τα βόρεια παράλια.

Image
γκειτ
Υπολογίζεται ότι οι ποδηλάτες θα φτάσουν (περίπου σε ώρα):
-στην Αγία Βαρβάρα στις 11.58 π.μ.
-στη Γέργερη στις 12.12 μ.μ.
-στον Ζαρό στις 12.22 μ.μ.
-στο Τυμπάκι στις 1.26 μ.μ.
-στις Μοίρες στις 1.32 μ.μ.
-στους Αγίους Δέκα στις 1.34 μ.μ.
-στο Ασήμι στις 2.05 μ.μ.
-στον Καραβάδο στις 2.40 μ.μ.
-στο Αρκαλοχώρι στις 3.08 μ.μ.
-στο Χουδέτσι στις 3.20 μ.μ.
-στις Αρχάνες στις 3.26 μ.μ.
-στο Σκαλάνι στις 3.37 μ.μ.
-στο Λιμάνι Ηρακλείου για τον τερματισμό στις 3.55 μ.μ.

Image
δεη ποδηλατικος γυρος
2ο ετάπ: Μυκήνες - Καλαμάτα, 178,3 χλμ (4/5)

Η επιβλητική Πύλη των Λεόντων στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, από όπου θα εκκινήσει το 2ο ετάπ του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2023.
Η επιβλητική Πύλη των Λεόντων στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, από όπου θα εκκινήσει το 2ο ετάπ του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2023. ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ

Το 2ο ετάπ, στην ηπειρωτική Ελλάδα πλέον, θα διασχίσει διαγώνια την Πελοπόννησο, με εκκίνηση στις "πολύχρυσες" Μυκήνες και τερματισμό στο λιμάνι της Καλαμάτας. Το μήκος της διαδρομής είναι 178,3 χιλιόμετρα με 1.825 μ. υψομετρικής διαφοράς. Οι αθλητές θα περάσουν από την Τίρυνθα και το Ναύπλιο, θα ανέβουν τον Αχλαδόκαμπο (σπριντ ανάβασης 1ης κατηγορίας), θα διασχίσουν το οροπέδιο της Τρίπολης, θα φτάσουν στη Μεγαλόπολη (εκεί όπου το 2003 ο Βασίλης Αναστόπουλος κέρδισε τη γαλάζια φανέλα της γενικής μπροστά στους συντοπίτες του) και στη συνέχεια θα κατηφορίσουν από την Τσακώνα προς τον μεσσηνιακό κάμπο, κάνοντας την είσοδό τους στην Καλαμάτα από την ανατολική πλευρά της πόλης. Ένα ακόμα κρίσιμο ετάπ, όπου τα τρία συνολικά σπριντ ανάβασης πιθανόν να "σπάσουν" το πελοτόν, δημιουργώντας νέες διαφορές ανάμεσα στα φαβορί.

3ο ετάπ: Costa Navarino - Κυπαρισσία, 153 χλμ (5/5)

Το Navarino Dunes Beach της Costa Navarino, σημείο εκκίνησης του 3ου και του 4ου ετάπ.
Το Navarino Dunes Beach της Costa Navarino, σημείο εκκίνησης του 3ου και του 4ου ετάπ. COSTA NAVARINO

Το 3ο ετάπ θα ξεκινήσει από την παραλία Navarino Dunes, στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino και θα κατευθυνθεί προς τα νότια, περνώντας από τη λιμνοθάλλασα της Γιάλοβας, την Πύλο, τη Μεθώνη, τη Φοινικούντα και την Κορώνη. Πραγματοποιώντας ένα αριστερόστροφο ημικύκλιο στον Νομό Μεσσηνίας (μήκους 153 χιλιομέτρων με 1.621 μ. υψομετρικής διαφοράς), το πελοτόν, μόλις περάσει δίπλα από τον κρατικό αερολιμένα Καλαμάτας "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος", θα πάρει πορεία προς τα βόρεια, θα περάσει έξω από τα ερείπια της αρχαίας Μεσσήνης και στο ύψος του Μελιγαλά θα αλλάξει και πάλι κατεύθυνση, αυτή τη φορά προς το Ιόνιο Πέλαγος. Το ετάπ θα ολοκληρωθεί πιθανότατα με ένα εντυπωσιακό μαζικό σπριντ στα 500 τελευταία μέτρα της ανηφορικής ευθείας που καταλήγει στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας.

4ο ετάπ: Costa Navarino - Αρχαία Ολυμπία, 133,5 χλμ (6/5)

Στην ιερή γη της Αρχαίας Ολυμπίας, θα ολοκληρωθεί το 4ο ετάπ και μαζί του ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2023.

Το 4ο και τελευταίο ετάπ, μήκους 133,5 χιλιομέτρων (1.089 μ. υψομετρικής διαφοράς), θα εκκινήσει ξανά από την παραλία Navarino Dunes της Costa Navarino, αυτή τη φορά όμως με κατεύθυνση προς τον βορρά. Μετά από ένα πρώτο μικρό τμήμα στην ενδοχώρα (πέρασμα από το ανάκτορο του ομηρικού Νέστορα), το πελοτόν θα κατέβει από τους Γαργαλιάνους και πάλι στο Ιόνιο και στη συνέχεια θα κινηθεί κατά μήκος του Κυπαρισσιακού Κόλπου μέχρι τη λίμνη του Καϊάφα. Φτάνοντας στις νότιες παρυφές του Πύργου, θα στρίψει ανατολικά με κατεύθυνση την Αρχαία Ολυμπία, όπου αναμένεται ένα ακόμη μαζικό σπριντ, σε έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά ολόκληρης της υφηλίου. Με τις απονομές στους νικητές, θα ολοκληρωθεί η 19η διοργάνωση του ΔΕΗ Tour of Hellas.

Ο φετινός ΔΕΗ Γύρος Ελλάδας συγκεντρωτικά με αριθμούς
- 658,5 χιλιόμετρα, μοιρασμένα σε έναν πρόλογο και 4 ετάπ
- 19 ομάδες (114 αθλητές) θα συμμετάσχουν στον αγώνα.
- 4 ηπείρους εκπροσωπούν οι 19 ομάδες (Ευρώπη, Αμερική, Ασία & Ωκεανία).
- 15 διαφορετικές χώρες εκπροσωπούν οι 19 ομάδες.
- 4 φανέλες θα δοθούν για τις επιμέρους κατατάξεις και βαθμολογίες.
- 7.174 μέτρα συνολικής υψομετρικής διαφοράς θα καλύψουν οι αθλητές.
- 6 χλμ ατομικής χρονομέτρησης.
- 8 ενδιάμεσα σπριντ (2 σε κάθε ετάπ, εκτός του προλόγου).
- 9 σπριντ ανάβασης / 1η κατηγορία (2), 2η (5) & 3η (2).
- 3 Περιφέρειες στις οποίες θα κινηθεί ο Γύρος: Κρήτης, Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.
- 23 Δήμους θα επισκεφθεί ο Γύρος στις 5 ημέρες της διάρκειάς του.
- Μπόνους δευτερόλεπτα, 10", 6" και 4" στους τρεις πρώτους κάθε ετάπ (εκτός του προλόγου) και 3", 2" και 1" στους τρεις πρώτους κάθε ενδιάμεσου σπριντ.
- Ο κανονισμός των τριών τελευταίων χιλιομέτρων ισχύει για όλα τα ετάπ με μαζική εκκίνηση.
- Ένα δευτερόλεπτο είναι ο χρόνος που υπολογίζεται στον τερματισμό για να μετρηθεί χρονική διαφορά ανάμεσα σε διαφορετικά γκρουπ ή αθλητές (ισχύει για όλα τα ετάπ εκτός του προλόγου).

Οι ομάδες του ΔΕΗ Tour of Hellas 2023
Δεκαεννέα είναι συνολικά οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στον Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας. Η κάθε μια από αυτές θα μπορεί να έχει στη σύνθεσή της μέχρι έξι αθλητές. Θα τις χωρίσουμε σε τρεις υποκατηγορίες.

Image
δεη ποδηλατικος γυρος
Στην πρώτη, έχουμε 6 UCI ProTeam ομάδες, δηλαδή από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της UCI. Στη δεύτερη, έχουμε 9 Continental Team ομάδες (η τρίτη κατηγορία της UCI), οι οποίες αρχικά ήταν δέκα, όμως πριν λίγα 24ωρα η Medellín EPM από την Κολομβία ακύρωσε τη συμμετοχή της λόγω προβλημάτων στη χώρα. Στην ίδια υποκατηγορία συμπεριλαμβάνουμε και μια UCI Cyclo Cross Pro ομάδα. Τη λίστα συμπληρώνουν τρεις Εθνικές ομάδες, της Ελλάδας, της Κύπρου και των ΗΠΑ U23. Ας τις δούμε αναλυτικά:

01. Bingoal WB (Βέλγιο)
02. Bolton Equities Black Spoke (Νέα Ζηλανδία)
03. Caja Rural Seguros RGA (Ισπανία)
04. Corratec (Ιταλία)
05. Green Project Bardiani CSF Faizané (Ιταλία)
06. Human Powered Health (ΗΠΑ)
---------------------------------------
07. ABLOC CT (Ολλανδία)
08. ATT Investments (Τσεχία)
09. Bike Aid (Γερμανία)
10. Global 6 Cycling (Νέα Ζηλανδία)
11. HRE Mazowsze Serce Polski (Πολωνία)
12. Sofer Savini Due OMZ (Ρουμανία)
13. Tarteletto Isorex (Βέλγιο)
14. Terengganu Polygon (Μαλαισία)
15. X-Speed United (Καναδάς)
----------------------------------------
16. Cross Team Legendre (Γαλλία)
----------------------------------------
17. Εθνική Ελλάδας (Ελλάδα)
18. Εθνική Κύπρου (Κύπρος)
19. Εθνική ΗΠΑ U23 (ΗΠΑ)

Οι συνθέσεις των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας και Κύπρου (με αλφαβητική σειρά).

Εθνική Ελλάδας (προπονητής: Φώτης Ζέγκλης)
- Μιλτιάδης Γιαννούτσος (Αίολος)
- Ιωάννης Δαβαρίας (Overall Cycling Team)
- Νικόλαος Μιχαήλ Δράκος (A.S.D. Aries Cycling)
- Περικλής Ηλίας (Κρόνος Νίκαιας)
- Γιώργος Μπούγλας (Κρόνος Νίκαιας)
- Πολυχρόνης Τζωρτζάκης (Τάλως)

Εθνική Κύπρου (προπονητής: Ανέστης Κουρμπέτης)
- Ανδρέας Μιλτιάδης
- Ανδρέας Κασάπης
- Γιώργος Κούζης
- Αλέξανδρος Ματσάνγκος
- Κωνσταντίνος Παυλίδης
- Χρήστος Φιλοκύπρου

ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:\

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Formula 1: Σταθμός… Αζερμπαϊτζάν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics