Breaking News
07 Μαΐου 2023

Πάλη: «Σάρωσε» τα μετάλλια η Ελλάδα, κατακτώντας 18 στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα!


Πάλη: Εντυπωσιακή είναι η παρουσία της Ελλάδας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα U17 και U15, το οποίο διεξάγεται στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας, η γαλανόλευκη αποστολή πανηγύρισε την κατάκτηση έξι χρυσών, έξι ασημένιων κι ισάριθμων χάλκινων μεταλλίων.

Η Ελλάδα κατέγραψε άλλη μια μεγάλη στιγμή και στο σύνολο, αφού κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην ελληνορωμαϊκή, την τέταρτη στην ελευθέρα και την τέταρτη στις γυναίκες U15. Το κλειστό γήπεδο ήταν και πάλι κατάμεστο με τον κόσμο να χειροκροτεί τα μέλη της ελληνικής αποστολής που πήραν τα 18 μετάλλια.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι: Βασίλης Τσαρούχας, Στέφανος Βασδέκης, Παύλος Ντιαντιάδης, Έκτορας Σίζο, Μαρία – Λουίζα Γκίκα και η Ιωάννα Ξενίδου.
Το ασημένιο οι: Σωτήρης Ντόντος, Δημήτρης Σούλης, Γιάννης – Μάριος Μουτουσίδης, Παναγιώτης Μπρούζας, Αποστόλης Μπότης και η Βασιλική Καραβάνου.
Και το χάλκινο οι: Νίκος Ζίνισα, Πολύκαρπος Σερβετάς, Νίκος Ιακωβίδης, Γιώργος Ζεϊτουνιάν, Βερονίκη Ιωσηφίδου, Δήμητρα Μπαρέλου.
Σήμερα (7/5) ολοκληρώνεται το Βαλκανικό Πρωτάθλημα με τα ρεπεσάζ και τους τελικούς του U17. Για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον είναι έντονο και οι αθλητές μας θα διεκδικήσουν πολλά μετάλλια.

 Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Ανάβαση Ψάθας: Αποτελέσματα Δοκιμών στα τρία σκέλη του Σαββάτου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics