Breaking News
10 Ιουνίου 2023

Μουντιάλ mini ποδοσφαίρου: Πανηγυρική πρόκριση της Ελλάδας επί της Πορτογαλίας στους «16»
Image


Η Εθνική ομάδα mini ποδοσφαίρου πήρε πανάξια πρόκριση στους «16» του Παγκόσμιου Κυπέλλου απέναντι στην Πορτογαλία με σκορ 2-0 και περιμένει πλέον το νικητή του αγώνα Αγγλία-Αίγυπτος για να μάθει τον αντίπαλο της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης που διεξάγεται στο Έσσεν της Γερμανίας!

Το αυριανό (10/6), μεγάλο ματς της Ελλάδας ξεκινά στις 12:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαστάκη πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, μη επιτρέποντας στους Πορτογάλους να απειλήσουν σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ με τη σειρά τους θα μπορούσαν να πετύχουν πολλά περισσότερα τέρματα.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον ηρακλειώτη Αλέξανδρο Μουρτζάκη, ο οποίος είχε δοκάρι, με την Εθνική να ανοίγει το σκορ στο 30’ με τον Φούσκα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ζελέκου στο 36’ για το τελικό 2-0!

Ελλάδα (Μπαστάκης): Καλαμαρίδης, Φλώρος, Λευκαρίτης, Μουρτζάκης, Ντούμος, Γούλας, Μαργαρίτης, Ασημάκης, Ζελέκου, Τούσα, Μπενεχούτσος, Χίσσος. Φούσκας, Γιώτης
ekriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 09/06

 

 

 

 

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος τερμάτισε στην 13η θέση στο trail Long 85χλμ. με 10 ώρες 33.18

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics