Breaking News
28 Ιουνίου 2023

Επέστρεψε η Εθνική και οι κρητικοί από το Ευρωπαϊκό Στίβου ομάδων



"Αθλητικές Ιστορίες στην ΚΡΗΤΗ TV": Η διαδρομή της κολύμβησης στο Ηράκλειο οδήγησε στην επιτυχία...
Χαμόγελα ικανοποίησης κατά την άφιξη τους...
Με χαμόγελα ικανοποίησης επέστρεψε από την Πολωνία και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων η Εθνική αποστολή στίβου στην οποία είχαμε και κρητικές παρουσίες. Η Ελληνική ομάδα πέτυχε τον στόχο της και διατηρήθηκε στην Α΄ κατηγορία και μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Η Εθνική μας κατέλαβε την 13η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων με 256,50 βαθμούς.
Χαμόγελα και αγκαλιές περίμεναν τα μέλη της Ελληνικής αποστολής κατά την επιστροφή τους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο ειδικός γραμματέας Παναγιώτης Δημάκος, η αναπληρωματική εκπρόσωπους του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ, Ξένια Αργειτάκη, ο τεχνικός υπεύθυνος των ομάδων Κ20 και Κ18, Στέφανος Ματάκης και το μέλος της ΕΠΥΑ, Λούλα Καρατζά, ήταν εκεί για να τους συγχαρούν.

Υπενθυμίζουμε ότι στην αποστολή συμμετείχαν αθλητές-τριες της Κρήτης και Κρητικών σωματείων, όπως ο Μιχάλης Αναστασάκης που ήταν 3ος στην σφυροβολία, η Δήμητρα Γναφάκη, η Ειρήνη Βασιλείου, ο Χαρίδημος Ξενιδάκης, ο Κώστας Δουβαλίδης και ο Γιάννης Νυφαντόπουλος.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που η Εθνική ομάδα κατάφερε και παρέμεινε στην μεγαλύτερη κατηγορία της Σούπερ Λίγκ. Όλα τα παιδιά δώσανε το 100% των προσπαθειών τους. Άλλοι κατάφεραν να πετύχουν το στόχο άλλοι όχι. Ο κύριος στόχος είναι η παραμονή στην Α΄κατηγορία και το πετύχαμε και ευελπιστούμε και το 2025 να τα καταφέρουμε…», δήλωσε κατά την άφιξη του ο Μιχάλης Αναστασάκης ενώ ο Γιάννης Νυφαντόπουλος τόνισε: «Είμαστε όλοι πάρα πολύ ευχαριστημένοι και πολύ χαρούμενοι που γυρίσαμε πίσω στην πατρίδα με τον στόχο της παραμονής να έχει επιτευχθεί. Όλα τα παιδιά δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό και αυτό φάνηκε στις προσπάθειες τους. Προχωράμε για τις υπόλοιπες διοργανώσεις στον ανοικτό».

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Ο Σπύρος Καπράλος εξηγεί -ποιο κενό ήρθαν να καλύψουν οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics