Breaking News
09 Αυγούστου 2023

Μπάσκετ: Το πάλεψε αλλά ηττήθηκε η Εθνική από τη Σερβία

 

Προκριματικά EuroBasket 2025: Μαθαίνει αντιπάλους η Εθνική Ανδρών
Την πρώτη φιλική της ήττα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο γνώρισε η Εθνική μας ομάδα, η οποία μετά τις δύο διαδοχικές νίκες της επί της Σλοβενίας, ηττήθηκε με 64-71 από την Σερβία στο ΟΑΚΑ, για την πρεμιέρας του τουρνουά Aegean Acropolis!

Σε μια σκληρή αναμέτρηση με αρκετά χαρακτηριστικά επίσημου ματς, άπαντες στην «γαλανόλευκη» έχουν την ευκαιρία να βγάλουν μερικά πολύ χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Η Εθνική μας κυνηγούσε στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και βρέθηκε να χάνει μέχρι και με διαφορά 15 πόντων στην 3η περίοδο, έφτασε κοντά στην ανατροπή μπαίνοντας στην «τελική ευθεία», αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με το 71-64. Έδειξε θετικά στοιχεία αμυντικά, αλλά παρουσίασε και επιθετικές αδυναμίες, τις οποίες καλείται να περιορίσει ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Κορυφαίος και μεγάλο αποψινό κέρδος για την Εθνική μας ο Ρογκαβόπουλος, ο οποίος έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία και ήταν ο πρώτος σκόρερ του ματς με 19 πόντους (μάζεψε και 6 ριμπάουντ), ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Παπαπέτρου, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στον ώμο και σκοράροντας 11 πόντους.

Από την άλλη, για τη Σερβία ξεχώρισαν οι Μπογκντάνοβιτς (15π, 7 ριμπ, 5 ασίστ), Μιλουτίνοφ (14π, 12 ριμπάουντ) και Γκούντουριτς (14π, 7 ριμπ.).

Πηγή: SporFm

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 08 Αυγούστου γιορτάζουν

 

 

 

 

 

H ανακοίνωση της ομάδας από την Κροατία για την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics