Breaking News
07 Σεπτεμβρίου 2023

Ενόργανη Γυμναστική: Τεστ στην Ουγγαρία πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα



Η ελληνική αποστολή της ενόργανης γυμναστικής αναχώρησε για την Ουγγαρία, προκειμένου να συμμετάσχει στο Τσάλεντζ Καπ του Σομπατέλι.

Ενόργανη Γυμναστική: Τεστ στην Ουγγαρία πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
Με προορισμό την Ουγγαρία αναχώρησαν οι Εθνικές ομάδες της ενόργανης γυμναστικής, που θα πραγματοποιήσουν στο παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ του Σομπατέλι, από τις 8 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, την τελική αγωνιστική πρόβα τους ενόψει του προ-Ολυμπιακού παγκόσμιου πρωταθλήματος, το οποίο θα ακολουθήσει τρεις εβδομάδες αργότερα στην Αμβέρσα.

Στη διοργάνωση της ουγγρικής πόλης θα δηλώσουν παρόντες οι τρεις Έλληνες αθλητές και οι ισάριθμες Ελληνίδες αθλήτριες που πρόκειται να λάβουν μέρος και στο επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα, δηλαδή οι Λευτέρης Πετρούνιας (κρίκοι), Νίκος Ηλιόπουλος (έδαφος, πλάγιος ίππος, δίζυγο, μονόζυγο), Στέφανος Τσολακίδης (δίζυγο) στους άνδρες και οι Ελβίρα Κατσάλη (δοκός ισορροπίας), Αθανασία Μεσίρη (άλμα, δοκός ισορροπίας, έδαφος), Μαγδαληνή Τσιώρη (ασύμμετροι ζυγοί) στις γυναίκες, καθώς και μία επιπλέον αθλήτρια, η Αρετή Παγώνη (ασύμμετροι ζυγοί).


Στο πλευρό τους θα βρεθούν οι προπονητές Δημήτρης Ράφτης, Κώστας Χατζηζήσης, Βασίλης Τσολακίδης, Ηλίας Τσοπάνογλου, η φυσικοθεραπεύτρια Ιβάνα Τζούριτς και οι διεθνείς κριτές Λευτέρης Μπουτάκης, Γεωργία Ζυγούλη.

Οι προκριματικοί της διοργάνωσης θα διεξαχθούν την Παρασκευή (8/9), ενώ οι τελικοί θα γίνουν σε δύο σκέλη, ξεκινώντας το Σάββατο (9/9) με τα πέντε πρώτα όργανα (Άνδρες: έδαφος, πλάγιος ίππος, κρίκοι / Γυναίκες: άλμα, ασύμμετροι ζυγοί) και τελειώνοντας την Κυριακή (10/9) με τα πέντε υπόλοιπα (Άνδρες: άλμα, δίζυγο, μονόζυγο / Γυναίκες: δοκός ισορροπίας, έδαφος).

Fosonline.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

Σημαντικές αποφάσεις για επιχορηγήσεις αθλητών και Ομοσπονδιών για την κάλυψη εξόδων

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics