Breaking News
24 Σεπτεμβρίου 2023

Συντάκτης: Φίλιππος Ποταμιανάκης



Ο Αλέξανδρος Κάμερον Μαραμενίδης συνεχίζει τη μάχη του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας Formula Kite που διεξάγεται στο Πόρτσμουθ.

Μετά τα προκριματικά των πέντε ιστιοδρομιών έχουν γίνει άλλες 8 κούρσες για την τελική φάση και ο Ελληνας ιστιοπλόος βρίσκεται στην 13η θέση της γενικής κατάταξης των 71 σκαφών με 104 βαθμούς.

Οι θέσεις του ήταν 7, 6, 5, 6, 7, 15, 7, 10, 16, 26, 4, 22 και 13 (έχει αφαιρέσει τρεις κούρσες και συνολικά 40 βαθμούς ποινής).

Θυμίζουμε ότι αυτή η σημαντική διοργάνωση αποτελεί και αγώνα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και το εισιτήριο θα πάρει μία ευρωπαϊκή χώρα εκτός από τις Σλοβενία, Γαλλία, Αυστρία, Ιταλία, Κύπρο και Κροατία που την είχαν εξασφαλίσει στο πρόσφατο παγκόσμιο της Χάγης.

Έτσι, ως χώρα η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι 5η πίσω από Αγγλία, Γερμανία, Πολωνία και Ισραήλ. Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή.
sportime.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 23/09/2023

 

 

 

 

«Μαγική» ήταν η εκκίνηση των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics