Breaking News
01 Οκτωβρίου 2023

Με τρομερό Καστελλιανάκη η Κ17 ΟΦΗ νίκησε 5-1 τον Ιωνικό

 

Ο Εφραίμ Καστελλιανάκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη με ανατροπή της Κ17 ΟΦΗ με 5-1 επί του Ιωνικού, σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος.

Ήταν ένα παιχνίδι όπου η Κ17 ΟΦΗ δεν ξεκίνησε καλά και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 25’ με γκολ του Δουλγεράκη αλλά από εκεί και πέρα ο εξαιρετικός Καστελλιανάκης το πήρε πάνω του και με χατ-τρικ αλλά και ασίστ την οδήγησε σε μια νίκη με ευρύ σκορ.

Στο 35’ μετά από σέντρα του Παντερή, με κεφαλιά ο Καστελλιανάκης ισοφάρισε 1-1, κι αυτό ήταν το σκορ του α’ ημιχρόνου με τους γηπεδούχους να έχουν κι άλλες ευκαιρίες με Ντάγια και Καινουργιάκη για δεύτερο γκολ.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ… πάτησε γκάζι και πρόσφερε γκολ και θέμα. Στο 51’ ο Καστελλιανάκης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο επερχόμενος Χαραλάμπης έκανε το 2-1.

Στο 74′ ο Καστελλιανάκης με δυνατό σουτ πίσω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έκανε το 3-1 για τον ΟΦΗ, ενώ στο 90′ ο νεαρός μέσος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην πάνω δεξιά γωνία της εστίας των φιλοξενούμενων για το 4-1, σημειώνοντας προσωπικό χατ-τρικ..

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 93′ ο Δάρλας με πανέμορφη ενέργεια και πλασέ στο παραθυράκι!

Κ17 ΟΦΗ (Θ. Ελευθεριάδης): Μπουστζοκάι, Κοζυράκης, Καινουργιάκης (85′ Μπεϊνάς), Λαγουδάκης (46′ Κωνσταντακόπουλος Γ.), Χαραλαμπάκης, Ντάγια, Παντερής (65′ Τσελεγγίδης), Χαραλάμπης, Πατραμάνης (85′ Δάρλας), Χνάρης (65′ Νινιράκης), Καστελλιανάκης.
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

H θέση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για το ΟΑΚΑ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics