Breaking News
06 Οκτωβρίου 2023

Euroleague: Τζάμπολ στο ΟΑΚΑ με μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων»


Πρεμιέρα σήμερα για την Euroleague με το Μπαρτσελόνα- Ανατολού Εφές να ξεχωρίζει
Η Euroleague έχει απόψε τζάμπολ και στις 21:15 (Novasports Prime) όλα τα βλέμματα στρέφονται στο ΟΑΚΑ εκεί όπου κοντράρονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Λίγες ημέρες μετά την εμφατική νίκη του Ολυμπιακού στο Super Cup της Ρόδου, θα τεθούν εκ νέου αντιμέτωποι, σε ένα παιχνίδι με τελείως διαφορετικές συνθήκες.

Ο νέος Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν με την πολύτιμη συμπαράσταση του κόσμου του που αναμένεται να γεμίσει το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ψάχνει την νίκη, προκειμένου να ξεκινήσει με το δεξί της ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και παράλληλά να δώσει απαντήσεις για την κάκιστη εμφάνισή του στη Ρόδο.

Ο Τούρκος προπονητής δε θα έχει στη διάθεσή του τους Ντίνο Μήτογλου και Ιωάννη Παπαπέτρου που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν πήραν μέρος στα προγράμματα των προηγούμενων ημερών.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός πάει στο ΟΑΚΑ για να αποδείξει ότι συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο. Με την αέρα της κατάκτησης του πρώτου τροπαίου της σεζόν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αν και ξέρει ότι πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό ματς, θέλει να δει τους παίκτες του να… συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν. Με τον Έλληνα τεχνικό να έχει να διαχειριστεί και αυτός ένα πολύ σημαντικό αγωνιστικό πρόβλημα, μιας δε θα έχει στη διάθεσή του τον Μουσταφά Φαλ ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατα.

Τα άλλα σημερινά ματς

Φενέρμπαχτσε - Αρμάνι Μιλάνο (20:45, Novasports 5)

Βαλένθια - Μονακό (21:30, Novasports Start)

Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης (21:30, Novasports 4)

Τα χθεσινά αποτελέσματα

Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν 94-73

Μακάμπι - Παρτίζαν 96-81

Μπαρτσελόνα - Αναντολού Εφές 91-74

Μπάγερν - Άλμπα Βερολίνου 80-68

Βίρτους Μπολόνια - Ζάλγκιρις 79-82

neakriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 05/10/2023

 

 

 

 

Σήμερα 05 Οκτώβριου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics