Breaking News
06 Νοεμβρίου 2023

Με οριακό αποκλεισμό Κατσαπρακάκη στα γκρουπ άρχισε το δεύτερο μέρος της διαδοχικής ελληνικής παρουσίας σε Youth Contender

 

Άμεσα μετά από τους αγώνες των αγοριών στο τουρνουά της Ουγγαρίας άρχισε το δεύτερο κομμάτι της διαδοχικής ελληνικής συμμετοχής σε Youth Contender της World Table Tennis. Η συνέχεια περιλαμβάνει την προσπάθεια της Μαλαματένιας Παπαδημητρίου στα αντίστοιχα ματς των κοριτσιών στο Youth Contender της Ουγγαρίας, στο Σομπάτελι, όπως και τους αγώνες του Μάριου Κατσαπρακάκη και του Στάθη Μανωλόπουλου στο Youth Contender της Σλοβακίας, που είναι σε εξέλιξη στο Σένεκ. Οι δύο φερέλπιδες αθλητές πέρασαν χτες οδικώς από το Σομπάτελι στο Σένεκ κι επιδιώκουν αξιόλογες εμφανίσεις σε νέα δυνατά τεστ. Σήμερα 06/11 είχε δράση μόνο ο Κατσαπρακάκης. Σε γκρουπ των 4ων στη δική του ηλικιακή κατηγορία, την Under 17, πάλεψε γερά για την πρόκριση και την έχασε στις λεπτομέρειες, στα πέντε σετ του καθοριστικού τρίτου αγώνα. Η Παπαδημητρίου στην Ουγγαρία και ο Μανωλόπουλος στη Σλοβακία αρχίζουν αύριο 07/11 τις υποχρεώσεις τους στην Under 19 (κατηγορία στην οποία θα δοκιμαστεί ξανά και ο Κατσαπρακάκης).

Το WTT Youth Contender του Σένεκ φιλοξενείται στο Transpetrol Sport Hall. Στην κατηγορία Under 17 δημιουργήθηκαν 32 προκριματικά γκρουπ και τα έξι τελευταία ήταν των 4ων αθλητών. Σε ένα τέτοιο κληρώθηκε ο Κατσαπρακάκης και συγκεκριμένα το 31ο. Κυνήγησε τη μία από τις δύο πρώτες θέσεις, που οδηγούν στο κυρίως ταμπλό κι έμεινε στην 3η θέση κι εκτός ταμπλό στο φινάλε της 3ης αγωνιστικής. Στην πρεμιέρα του ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Πολωνό Σάμουελ Μίτσινα, που πήρε στο τέλος και την 1η θέση στο γκρουπ (7-11, 6-11, 9-11).

Στη 2η αγωνιστική επιβλήθηκε του Βόσνιου Ανόρ Κάνλιτς με 3-0 σετ (15-13, 11-5, 11-4) και στο τέλος, έδωσε «μάχη» με τον επικεφαλής του γκρουπ, τον Ουκρανό Γέχορ Μπορσιτσέβσκι. Προηγήθηκε με 2-1 σετ, αλλά δέχτηκε την ανατροπή με 3-2 και το τελευταίο σετ να κρίνεται στην παράταση (6-11, 12-10, 11-6, 6-11, 11-13).

Στο ίδιο τουρνουά αρχίζει αύριο Τρίτη η κατηγορία αθλητών έως 19 ετών. Εκεί έχουν σχηματιστεί 29 γκρουπ των 3ων αθλητών. Ο Μανωλόπουλος είναι στο 27ο και θα βρει μπροστά του τον Πολωνό Πάτρικ Ζιβορόνεκ (επικεφαλής και τον είχε αντίπαλο και στην Ουγγαρία την περασμένη βδομάδα) και τον Τσέχο Βιντ Κάντλεκ.

Ο Κατσαπρακάκης κληρώθηκε στο 25ο γκρουπ με αντιπάλους τον Σουηδό Ελίας Σόγκρεν (επικεφαλής) και τον Πολωνό Μάρσελ Μπλάστζικ.

Στο ουγγρικό Youth Contender, αφού ολοκληρώθηκε η ενότητα των αγοριών, άρχισαν σήμερα Δευτέρα τα κορίτσια και αύριο γίνεται η κατηγορία Under 19, στην οποία μετέχει η Παπαδημητρίου. Έγιναν 16 γκρουπ των 3ων και των 4ων αθλητριών και η πρωταθλήτριά μας βρέθηκε στο 1ο γκρουπ. Διεκδικεί την πρόκριση στο ταμπλό των «32» απέναντι στη Γιαπωνέζα Ριν Μέντε και τη Σλοβάκα Ελίσκα Στουλέροβα.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 06/11

 

 

 

 

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά καρφώματα από το EuroCup για το μήνα Οκτώβριο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics