Breaking News
07 Νοεμβρίου 2023

Εξαιρετική παρουσία για την Βεργετάκη του ΟΦΗ σε διεθνές τουρνουά πυγμαχίας

 

Στην 9η θέση της παγκόσμιας κατάταξης παραμένει η Σάκκαρη
Εθνική Πόλο Ανδρών ethnikh polo

Με την Γαλλία η Εθνική πόλο των Ανδρών για το Παγκόσμιο
Σπουδαίες εμπειρίες έζησε η 16χρονη πυγμάχος του ΟΦΗ...
Η Μαρία Βεργετάκη, 16χρονη πυγμάχος του ΟΦΗ, είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στο διεθνές πρωτάθλημα πυγμαχίας που διοργανώθηκε στο Νόβι Σαντ της Σερβίας. Έδωσε δύο αγώνες, κόντρα στην Σλοβάκα Rebeka Fejerova, την οποία κέρδισε, ενώ ηττήθηκε από την Τσέχα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Katrina Ivanova.

Ο προπονητής της Γρηγόρης Φανουργάκης, ο οποίος την συνόδευσε στους αγώνες δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή για τη Μαρία, να παίξει με την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Εκανε μεγάλη προσπάθεια, αλλά η αγωνιστική εμπειρία της Τσέχας αθλήτριας είναι μοναδική. Η αθλήτρια μας, είχε πολύ καλή παρουσία και στον αγώνα με την Σλοβάκα Rebeka Fejerova και μπορώ να πω ότι πήρε μια εύκολη νίκη. Οι αγώνες αυτοί ήταν μια μεγάλη εμπειρία για την Μαρία Βεργετάκη, η οποία έχει όλο το μέλλον μπροστά της».

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Ένα πολύ δυνατό μήνυμα στέλνει η Παραολυμπιονίκης Κέλλυ Λουφάκη

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics