Breaking News
15 Νοεμβρίου 2023

Έρχονται μεγάλα παιχνίδια με Χανιά και Ατρόμητο για τον Γιούχτα!


Η φετινή χρονιά είναι μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για τον Γιούχτα, μια χρονιά που η ομάδα των Αρχανών καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό της και να βαδίσει σε δρόμους καταξίωσης.

Η μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα της Super League είναι άκρως θετική, καθώς παρότι ο Γιούχτας δεν έχει παίξει ούτε ένα παιχνίδι στο Ηράκλειο, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 10 βαθμούς και με λίγη προσοχή παραπάνω στα τελευταία παιχνίδια με Ολυμπιακό Β’ και Αιγάλεω θα μπορούσε να έχει και μεγαλύτερη συγκομιδή.

Ωστόσο τα επόμενα δύο παιχνίδια ίσως είναι από τα σημαντικότερα στην ιστορία του Γιούχτα και αναμένεται να μαγνητίσουν τα βλέμματα.

Το πρώτο είναι το κρητικό ντέρμπι με τα Χανιά για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και για πρώτη φορά θα αγωνιστεί ως γηπεδούχος στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Τα Χανιά είναι σε τρομερή κατάσταση, βρίσκονται στο +3 στην κορυφή και πρόκειται για ένα παιχνίδι με μεγάλο κίνητρο για τις δύο ομάδες.

Θα ακολουθήσει την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου (εκτός απροόπτου) το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο το οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο. Ένα παιχνίδι πρόκληση για τον Γιούχτα, που θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι μια ομάδα της Super League 1.

Το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ με τον νικητή να προκρίνεται στην 6η φάση της διοργάνωσης, εκεί όπου θα παίξει με την ΑΕΛ σε διπλά παιχνίδια…

neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

 

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση με live streaming

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics