Breaking News
28 Νοεμβρίου 2023

MLS: Ο Γιακουμάκης στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος - Εκτός ο Λιονέλ Μέσι



Πρόσφατα αναδείχθηκε ο καλύτερος νεοφερμένος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Μια τεράστια επιτυχία, αν αναλογιστει κανείς ότι προσπέρασε ολόκληρο Λιονέλ Μέσι... Ωστόσο δεν έμεινε μόνο εκεί.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ολοκλήρωσε την παρθενική του σεζόν στην Ατλάντα με 18 γκολ σε 31 εμφανίσεις και παρόλο που η ομάδα του αποκλείστηκε στα πλέι οφ από την Κολόμπους Κρου, τα κατορθώματα του δεν πέρασαν απαρατήρητα.

'Ετσι στην ψηφοφορία που έγινε με τη συμμετοχή παικτών, προπονητών και δημοσιογράφων ο Έλληνας επιθετικός συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του MLS.

Μια ακόμη σπουδαία διάκριση για τον Κρητικό άσο, ο οποίος δεν θα έχει ούτε εκεί ως συμπαίκτη τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός παρόλο που ψηφίστηκε MVP της Ίντερ Μαϊάμι, δεν ψηφίστηκε στους κορυφαίους της σεζόν, καθώς στο πρωτάθλημα είχε όλες κι όλες 6 συμμετοχές (λόγω καθυστερημένης άφιξης αλλά και του τραυματισμού του).
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 28/11/2023

 

 

 

 

Ιστιοπλοϊα: Αγώνες για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων ILCA 6 γυναικών, ILCΑ 7 ανδρών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics