Breaking News
12 Δεκεμβρίου 2023

Την 3η θέση κατέκτησε ο Μπριλάκης του ΟΦΗ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας Ελίτ ανδρών


Την πρώτη μεγάλη επιτυχία, μετά την επανεκκίνηση του τμήματος της πυγμαχίας του ΟΦΗ, σημείωσε ο αθλητής του ΟΦΗ Θοδωρής Μπριλάκης (1992, +92κ), καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α' κατηγορίας ελίτ Ανδρών, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο "Παύλος Γιαννακόπουλος"

Ο αθλητής του ΟΦΗ, μετά απο 8 σερί νίκες, σε προηγούμενους αγώνες που συμμετείχε γνώρισε την ήττα απο τον Λάμπρο Αναστασάκο του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει αναδειχθεί αρκετές φορές, πρωταθλητής Ελλάδος.

Νωρίτερα στο Πανελλήνιο, ο Μπριλάκης του ΟΦΗ, είχε κερδίσει τον επίσης αθλητή του Ολυμπιακού Χρήστο Ταμπουρατζή και με μια νίκη και μια ήττα, κατέλαβε την 3η θέση στην Ελλάδα στην κατηγορία του.

Ο προπονητής του Θοδωρή Μπριλάκη, Γρηγόρης Φανουργάκης, ο οποίος συνόδευσε στους αγώνες τον πυγμάχο του ΟΦΗ δήλωσε: «Ο Θοδωρής είναι ένας ταλαντούχος αθλητής και το μέλλον του ανήκει. Πήρε την πρώτη θέση στα προκριματικά και τώρα γνώρισε την πρώτη του ήττα στα ημιτελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Ηταν για τον ίδιο μια μεγάλη αγωνιστική εμπειρία, ενώ με την 3η θέση που πήρε το όνομα του ΟΦΗ ακούστηκε και πάλι δυνατά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα".

neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Το τελευταίο Feeder της World Table Tennis για το 2023 αρχίζει αύριο Τρίτη 12/12 στην Ιταλία

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics