Breaking News
15 Δεκεμβρίου 2023

Ολυμπιακός-Μπάτσκα Τόπολα 5-2: «Κατάπιε» τους Σέρβους
Γιώργος Στασινόπουλος

 


Ένας σοβαρός Ολυμπιακός διέλυσε την Μπάτσκα Τόπολα με σκορ 5-2 και θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του περιπέτεια στο Conference League τελειώνοντας τον όμιλο με επτά βαθμούς.

Ολυμπιακός-Μπάτσκα Τόπολα 5-2: «Κατάπιε» τους Σέρβους
Ο Ολυμπιακός κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα πήρε μία άνετη νίκη με σκορ 5-2 και θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στα πλέι οφ του Conference League. Η ομάδα του Πειραιά έχει κάνει ένα αψεγάδιαστο πρώτο ημίχρονο κατά τη διάρκεια του οποίου δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Λάζετιτς. Κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έβγαλε αντίδραση μετά από ένα δύσκολο διάστημα που πέρασε με βαριά ήττα στην Ευρώπη, απώλεια στην Ελλάδα και αλλαγή προπονητή. Η Τόπολα εμφανίστηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, ενώ από το 60’ και μετά έπαιζε με δέκα παίκτες.

Στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν έκανε πειράματα στην ενδεκάδα και πήγε σε ένα σχήμα που είχε μάθει να παίζει η ομάδα του Πειραιά με τον Μαρτίνεθ στον πάγκο της. Ο Μασούρας έπαιξε δίπλα στον Ελ Κααμπί και Φορτούνης, Ποντένσε στα «φτερά». Από την άλλη πλευρά ο Ζάρκο Λάζετιτς παρέταξε την ομάδα του με τριάδα στην άμυνα και με ένα σχήμα που είχε ξεκάθαρα διάθεση σε πρώτη φάση να αμυνθεί.
fosonline.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 14/12

 

 

 

 

 

Σημαντική εκπροσώπηση από το σωματείο του Ηρακλείου Ωρίωνας στους χειμερινούς αγώνες

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics