Breaking News
27 Ιανουαρίου 2024

Βόλεϊ: Επική ανατροπή του ΟΦΗ και νίκη 3-2 επί του Πανιωνίου


Ο ΟΦΗ έπαιξε με τη φωτιά κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά -αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0- κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 σετ στο τάι-μπρέικ και να συνεχίσει την πορεία του για την άνοδο στη Volley League.

Η αναμέτρηση στο κλειστό γυμναστήριο “Ανδρέας Βαρίκας” της Νέας Σμύρνης ήταν θρίλερ για πολύ… γερά νεύρα.

 Στο πρώτο σετ ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 20-23 αλλά κάποιες κακές υποδοχές του Μάκινεν, τον οδήγησαν στο να το χάσει με 27-25.

Και στο δεύτερο σετ η Κρητική ομάδα προηγήθηκε με 15-19 και να ελέγχει το σετ, αλλά μίλησε εκ νέου στο φινάλε ο Πανιώνιος και με 25-23 βρέθηκε στο 2-0 (σετ).

 Στο τρίτο σετ ο ΟΦΗ προηγήθηκε και πάλι με 16-21, το έκανε (και αυτό) θρίλερ, αλλά η εμπειρία του Μιχαΐλοβιτς και του Ρουμελιωτάκη διαμόρφωσαν το 23-25 και έβαλαν την Κρητική ομάδα στο παιχνίδι.

 Το τέταρτο σετ κρίθηκε εύκολα υπέρ του ΟΦΗ. με τους Μιχαΐλοβιτς και Μάκινεν η ομάδα του Ηρακλείου προηγήθηκε με 12-20 και 13-21 για να το κατακτήσει εν τέλει με 15-25 και να ισοφαρίσει σε 2-2.

 Στο τάι-μπρέικ ο ΟΦΗ, αν και είχε 5 χαμένα σερβίς, προηγήθηκε με 7-12 και τελικά το κατέκτησε με 12-15 πανηγυρίζοντας τη νίκη με 3-2 σετ.

neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Α1 ΕΠΣΗ-Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics