Breaking News
04 Φεβρουαρίου 2024

Ανοιχτό «παράθυρο» αποχώρησης άφησε ο Πέπε Μελ: «Θα έχουμε συνάντηση με τον κ. Λυσάνδρου»!


  Καλιακάκης Γιάννης 

Ο Πέπε Μελ άφησε μάλιστα τα πάντα ανοιχτά για την δική του παρουσία στον πάγκο, επισημαίνοντας ότι θα έχει συνάντηση με τον Μηνά Λυσάνδρου μέσα στην εβδομάδα.

Ο Ισπανός αναφέρθηκε και στην κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα, ενώ για τα μεταγραφικά επισήμανε ότι οι παίκτες που ήρθαν δεν ήταν δικές του επιλογές.

«Όλοι μας, ο προπονητής και οι παίκτες πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη στους φιλάθλους. Αν εσείς πιστεύετε ότι το πρόβλημα είναι ο προπονητής, εγώ θέλω το καλύτερο για τον ΟΦΗ και εσείς λέτε την αλήθεια», ανέφερε αρχικά ο 60χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Με τη δική μου οπτική γωνία, η εικόνα που είχα χτίσει στο μυαλό μου ήταν τελείως διαφορετική. Αν αμυνόμαστε καλά, δεν έχουμε καλούς ακραίους. Αν πιέσουμε μπροστά, αφήνουμε πολύ κενό πίσω και η ομάδα δεν είναι προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο. Είτε είμαι εγώ προπονητής, είτε έρθει άλλος, το πρώτο που πρέπει να κάνει ο ΟΦΗ, είναι να υπάρχει ξεκάθαρο το μοντέλο παιχνιδιού και το σύστημα. Φυσικά πρέπει να έχει τους παίκτες για αυτό το σύστημα».

Για τη συνάντηση με τη διοίκηση επισήμανε: «Έχω αυτή την εβδομάδα μια συνάντηση με τον κ. Λυσάνδρου και θα μιλήσουμε για την κατάσταση. Ποτέ δεν έχω ζήσει στη ζωή μου, μια κατάσταση με τόσα παιχνίδια χωρίς νίκη. Ένας προπονητής δεν μπορεί να είναι στην ελίτ 24 χρόνια, χωρίς να παλεύει και να τα δίνει όλα».

Για τις μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο ανέφερε: «Η αγορά του χειμώνα ποτέ δεν είναι μια καλή περίοδος. Οι ομάδες που περιμένουν να λύσουν τα προβλήματα με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, σημαίνει ότι τα πράγματα θα πάνε άσχημα. Το χειμώνα μπορείς να πάρεις μόνο παίκτες που δεν παίζουν ή διαφορετικά να δώσεις πολλά χρήματα. Ο ΟΦΗ πρέπει να λύσει αυτό το πρόβλημα το καλοκαίρι. Δεν ήταν δική μου επιλογή οι παίκτες, ήταν επιλογή της ομάδας. Δεν ερωτήθηκα εγώ, αλλά οι παίκτες που ήρθαν ήταν προσιτοί οικονομικά. Αυτοί που πρότεινα ήταν πιο ακριβοί. Έχω κανονίσει ήδη μια συνάντηση με τον κ. Λυσάνδρου. Υπάρχει έκθεση από μένα για όλα τα προβλήματα της ομάδας. Είναι κινήσεις για το μέλλον. Είδα την ομάδα Κ19 και ουσιαστικά από εκεί περνάει το μέλλον».

Για την αγωνιστική κρίση και την δική του παρουσία: «Πριν έρθω εγώ, η ομάδα επίσης έχανε. Στο Κύπελλο αλλάξαμε στιλ, αλλά και πάλι ήρθε η ήττα. Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να συνεχίσουμε να ψάχνουμε λύσεις. Αν η ομάδα πιστεύει, ότι κάποιος άλλος προπονητής μπορεί να το κάνει καλύτερα, αυτός είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου».

neakriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

 

Η ελληνική αποστολή κατέκτησε συνολικά έξι μετάλλια στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ20

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics