Breaking News
01 Μαρτίου 2024

Επιστρέφουν στη δράση οι ομάδες του ΝΟΧανίων
 Πετρούτσου Μαρία



Καλές επιδόσεις από τους ανερχόμενους ρίπτες στο Ηράκλειο
Με τον Εθνική στα Χανιά οι Άνδρες, με τον Πανιώνιο εκτός οι Γυναίκες
Στις… επάλξεις επιστρέφουν η ανδρική και η γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES, δίνοντας τα πρώτα τους παιχνίδια μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για την Α1 Εθνική κατηγορία.

Η Ανδρική ομάδα θα φιλοξενήσει στο κολυμβητήριο Χανίων τον Εθνικό ενώ οι Γυναίκες θα κάνουν επανεκκίνηση, παίζοντας με τον Πανιώνιο εκτός έδρας.

Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Με στόχο την κατάκτηση της νίκης, ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ξεκινά τις υποχρεώσεις του στη β’ φάση της σεζόν, φιλοξενώντας τον Εθνικό, θέλοντας να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (2/3).

Αναλυτικά η αποστολή για τον Μανούσο Βιζυράκη είναι η εξής: Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Μητράκης, Γκουσάροβ, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Μπιτσάκης, Ζουζούνης

Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Με τη διεξαγωγή της 12ης αγωνιστικής ξεκινά εκ νέου το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Ο ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES φιλοξενείται το Σάββατο (2/3, 17:00) στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, έχοντας ένα δύσκολο έργο. Να σημειωθεί ότι στην αποστολή δεν περιλήφθηκε η Ακάρι Ινάμπα, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι διαθέσιμη από την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικότερα η αποστολή για τον προπονητή Γιώργο Κατσουλάκη είναι η εξής: Πασβάντη, Φουράκη, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή, Καβαγκούτσι, Περδικάκη, Κουνδουράκη Αικ., Χαβρέ, Πενταράκη, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη, Βούλγαρη, Λιοδάκη.

neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Ανοίγει σήμερα (1/3) στη Γλασκώβη η «αυλαία» του 19ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics