Breaking News
03 Μαρτίου 2024

 Λύγισε” στις καθυστερήσεις η Κ17

Παρά το γεγονός ότι πέτυχε δυο γκολ, δημιουργώντας παράλληλα πολλές ευκαιρίες, η Κ17 του ΟΦΗ ηττήθηκε με σκορ 2-4 από την αντίστοιχη του Αστέρα στις καθυστερήσεις, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο για την 13η αγωνιστική της 2ης φάσης του Ε' ομίλου του πρωταθλήματος Super League K17.


Η ομάδα μας μπήκε καλά στο παιχνίδι και απείλησε μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Τσελεγγίδη να βγαίνει σε θέση τετ α τετ με τον Κωτσιόπουλο, ο οποίος είχε απάντηση.

Στο 30′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Αγγελάκη. Ο ΟΦΗ αντέδρασε άμεσα και τέσσερα λεπτά αργότερα έφτασε στην ισοφάριση. Ο Τσελεγγίδης με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και σούταρε, νικώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με το 1-1 να διατηρείται μέχρι τη λήξη του α’ ημιχρόνου.

 Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το β’ ημίχρονο, καθώς στο 47′ ο Τσελεγγίδης έκανε το 2-1. Συγκεκριμένα, έπειτα από ωραίο συνδυασμό των Πατραμάνη και Κωστέα, η μπάλα έφτασε στον Σωμαράκη, αυτός την έδωσε στον Τσελεγγίδη, ο οποίος την έστειλε στα διχτυα της εστίας του Κωτσιόπουλου.

Στο 55′ ο Κωστέας με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 77′, με τον Αγγελάκη να νικά για δεύτερη φορά τον Κουκουριτάκη.


Στο 86′ η ομάδα μας έχασε σημαντική ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, με τον Λαγουδάκη να κάνει την κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Καστελλιανάκη και την μπάλα να περνά άουτ.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο Αστέρας με δυο γκολ στις καθυστερήσεις κατάφερε να πάρει τη νίκη. Στο 90+1′ ο Αγγελάκης με κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο 90+5′ ο Αγγέλου βγήκε στην αντεπίθεση και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Aστέρας Τρίπολης: Κωτσιόπουλος, Αγγέλου, Ρουμπιές, Κολοσκόπης (73′ Αναστασόπουλος), Κακουλής (45′ Αργειτάκης), Ντύρμα (56′ Δριγκάκης), Μανταζέλης (56′ Κόρο), Ανδρεάδης (73′ Κοντράσι), Αγγελάκης, Γεωργόπουλος, Πιέρρος

Κ17 ΟΦΗ (Θ. Ελευθεριάδης): Κουκουριτάκης, Κοζυράκης, Νινιράκης, Λαγουδάκης, Χαραλαμπάκης (46′ Καστελλιανάκης), Ντάγια, Σωμαράκης (78′ Κράστα), Κωνσταντακόπουλος Γ., Πατραμάνης (78′ Γαλανός), Κωστέας (75′ Παντερής), Τσελεγγίδης (87′ Μπεϊνάς).

athlitiko.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 02/03

 

 

 

 

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ επικράτησε εύκολα με 3-0 σε του Ηφαίστου Φλώρινας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics