Breaking News
06 Μαρτίου 2024

Κ17 Ελλάδα - Ουκρανία 0-2: Πρεμιέρα με ήττα για την «γαλανόλευκη»



Η Εθνική ομάδα Κ17 ηττήθηκε 2-0 από την Ουκρανία στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών της στον elite round για τα προκριματικά του Euro U17. Με δέκα παίκτες από το 51’ η «γαλανόλευκη».

Κ17 Ελλάδα - Ουκρανία 0-2: Πρεμιέρα με ήττα για την «γαλανόλευκη»
Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της Ουκρανίας στο γήπεδο της Παναχαϊκής, στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου της elite round. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 15:00 με αντίπαλο τη Σλοβακία στο ίδιο γήπεδο.

Στο 1ο ημίχρονο δεν σημειώθηκαν πολλές φάσεις, με την Εθνική να έχει την κατοχή της μπάλας και την Ουκρανία να ψάχνει το γκολ με αντεπιθέσεις. Στο 31' ο Μπελερής έδιωξε το σουτ του Ολιτσένκο από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ στο 44' ο Μακαρένκο έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μύθου από πλάγια θέση.

Διαβάστε Επίσης
Τεντόγλου: Ο πιο προσγειωμένος… «ιπτάμενος»!
Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50ό λεπτό, η Εθνική Ομάδα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μόκρη με 2η κίτρινη κάρτα, ωστόσο στο 65' ο Μύθου έστειλε την μπάλα άουτ σε τετ α τετ με τον Μακαρένκο. Στο 75' ο Ντράγκαν έσπασε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Ρεντούσκο με δυνατό σουτ έδωσε προβάδισμα στους Ουκρανούς, ενώ στο 80ό λεπτό ο Μπογκντάνοφ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στον άλλο αγώνα του 4ου ομίλου της elite round, η Σλοβακία επικράτησε 2-1 της Ελβετίας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Στην τελική φάση (Κύπρος, 20 Μαΐου - 5 Ιουνίου) της διοργάνωσης προκρίνονται οι 15 ομάδες από την Elite Round (8 επικεφαλής και 7 καλύτεροι δεύτεροι) και η διοργανώτρια Κύπρος.

Ελλάδα (Άγγελος Χατζόπουλος): Μπελερής, Κοσίδης, Μόκρης, Μπαταούλας, Βυρσοκινός (63' Φράγκος), Ντάνι (63' Ζουριδάκης), Ελευθεριάδης, Μύθου (85' Σαρρής), Μιχαηλίδης (73' Τζαμαλής), Καραργύρης (46' Μπέρδος), Ντούγκα.

Ουκρανία (Γιούρι Μορόζ): Μακαρένκο, Στρίτσουλκ (83' Ρίμπακ), Ντίχτιαρ, Τρέτιακ, Σελεκέτα, Ολιτσένκο (73' Ντράγκαν), Αζιμάϊ (89' Χαλίλοφ), Ρεντούσκο, Μποχντάνοφ, Στπέανοφ (46' Ντενίσοφ), Μπόνταρ (72' Χαρμάς).
fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 06/03

 

 

 

 

Ξανά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου βρέθηκε ο χρυσός Παραολυμπιονίκη Μανώλης Στεφανουδάκης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics