Breaking News
11 Απριλίου 2024

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Καλό είναι να αποφύγεις να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα σήμερα, αλλά υπάρχουν δυνατές ενέργειες μαζί σου για παρατηρητικότητα και λαμπρές ιδέες. Έχεις την τάση να βλέπεις διαφορετικά τα προβλήματα με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να ευθυγραμμίζονται σήμερα στο ζώδιο σου. Σίγουρα θα καταλήξεις σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα και ιδέες, καθώς κάνεις απολογισμό των πρόσφατων γεγονότων και αντλείς ιδέες από το παρελθόν. Τα λόγια σου έχουν περισσότερο αντίκτυπο από το συνηθισμένο και με τον Ερμή να είναι ακόμα ανάδρομος, θα πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα όταν επικοινωνείς.

Ταύρος

Η σημερινή συνάντηση Ήλιου – Ερμή στην περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που κυβερνά το κάρμα και ότι είναι κρυμμένο, με αυτή την ευθυγράμμιση μπορείς να αποκτήσεις ουσιαστικές γνώσεις για τα βαθύτερα συναισθήματα σου , το παρελθόν ή ένα μακροπρόθεσμο πρόβλημα. Λαμβάνεις ενδιαφέρουσες ενδείξεις από τις εντυπώσεις και τα όνειρα σου. Τρόποι για να εγκαταλείψεις κακές συμπεριφορές ή καταστάσεις είναι πιο εμφανείς με τις σημερινές διελεύσεις. Θα μπορούσε να αποκαλυφθεί ένα μυστικό ή μια αποκάλυψη που θα σε οδηγήσει στο να δεις παλιά προβλήματα ή ένα παρελθόν με ένα πολύ νέο τρόπο.


Δίδυμοι

Συγκεντρώνεις πολύτιμες πληροφορίες και είναι μια εξαιρετική στιγμή για επεξεργασία, επανεξέταση και ανακάλυψη παλιών ενδιαφερόντων ή σχεδίων. Οι αναμνήσεις ή οι αιφνιδιαστικές συναντήσεις μπορούν να αλλάξουν την οπτική σου. Ενώ αυτή η διορατικότητα βρίσκεται ακόμα στα νέα και ακατέργαστα στάδια της σε βάζει στο δρόμο για νέα ξεκινήματα. Ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα των κοινωνικών σου συνδέσεων, των ονείρων και των ελπίδων του ηλιακού σου χάρτη. Αυτή η ευθυγράμμιση μπορεί να προκαλέσει κριτική σκέψη, ειδήσεις ή συζητήσεις οι οποίες με τη σειρά τους, δίνουν νέα εικόνα για πρόσφατα γεγονότα, αποφάσεις ή προβλήματα.

Καρκίνος

Οι διελεύσεις σήμερα και τις επόμενες μέρες σε προτρέπουν να αναθεωρήσεις πρόσφατες ιδέες, έργα ή αποφάσεις, ειδικά για επαγγελματικά ή μακροπρόθεσμα σχέδια και αντικείμενα. Οι φιλοδοξίες, η καριέρα, οι ευθύνες ή τα ζητήματα φήμης μπορούν να εστιαστούν με την ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον ηλιακό 10ο οίκο σου. Είναι μια στιγμή καμπής καθώς αρχίζεις να προσεγγίζεις την κατεύθυνση και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου με νέους τρόπους που μπορεί να είναι καρποφόροι, οδηγώντας σε σημαντικές νέες ιδέες.

Λέων

Θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τις μεταφορές, τις πεποιθήσεις ή τη δημοσίευση μπορούν να εστιαστούν περισσότερο αυτή τη στιγμή και μπορείς να κάνεις πολλές αναθεωρήσεις και αναλύσεις. Μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία να δεις τα πράγματα με νέους τρόπους με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να ευθυγραμμίζονται στον τομέα του πνεύματος και της ανώτερης σκέψης σου. Οι σκέψεις μπορεί να στραφούν στο παρελθόν ή σε πρόσφατες αποφάσεις και σχέδια και η νέα άποψη για μια κατάσταση είναι χρήσιμη.

Παρθένος

Μπορεί να αποκτήσεις μια μεγάλη ιδέα ή περισσότερες πληροφορίες για ένα θέμα σήμερα. Ακόμα κι έτσι, δεν είναι η ώρα για συμπέρασμα. Για το ένα, μόλις συνέβη μια έκλειψη και για το άλλο, ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή σήμερα και η πλήρης ιστορία δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί. Ωστόσο είναι μια ισχυρή στιγμή για παρατήρηση. Στην πραγματικότητα μπορείς να απολαύσεις μια νέα οπτική για ένα θέμα σήμερα. Τα πράγματα που διαβάζεις και ακούς τις επόμενες μέρες μπορούν να ωφελήσουν τα μελλοντικά έργα, ακόμα κι αν δεν έχεις δει ακόμα την πλήρη σημασία τους.

Ζυγός

Κοιτάς μια σχέση με νέους τρόπους ή βλέπεις διαφορετικά στρώματα ενός ατόμου ή μιας κατάστασης. Αντίθετα, κάποιος θα μπορούσε να σε βοηθήσει να δεις μια εντελώς νέα οπτική για ένα θέμα και είναι διαφωτιστική. Αυτό το θέμα εμφανίζεται, καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα της συνεργασίας σου. Είναι απίθανο να έχεις όλες τις απαντήσεις τώρα, αλλά είναι μια ισχυρή στιγμή για να δεις τα θέματα και τους ανθρώπους με νέο πρίσμα. Η παροχή συμβουλών ή η διαπραγμάτευση μπορεί να είναι σημαντική.

Σκορπιός

Μαθαίνεις πολλά για το τι παίρνεις από τη δουλειά και τις καθημερινές ρουτίνες ή τις ρουτίνες υγείας αυτές τις μέρες και μπορεί να έρθουν νέα που σε οδηγούν στη σωστή κατεύθυνση. Με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να ευθυγραμμίζονται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα, αντιμετωπίζεις προβλήματα από μια διαφορετική οπτική γωνία, κάτι που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο. Αυτή η διέλευση σε βοηθά να δεις μερικές από τις λεπτομέρειες της ζωής σου που προηγουμένως έχασες.

Τοξότης

Ίσως βρεις νέους τρόπους για να μεταδώσεις το μήνυμα σου που είναι ίσως λίγο μη παραδοσιακοί, αλλά πολύ ικανοποιητικοί. Η στάση σου σχετικά με τη μελλοντική ανάπτυξη και βελτίωση εξελίσσετε, καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή σήμερα. Αντιμετωπίζεις ένα μυστήριο που λειτουργεί υπέρ σου. Περαιτέρω πληροφορίες ή μια επιφοίτηση για ένα δημιουργικό ή ρομαντικό θέμα μπορεί να φανεί έντονα. Η αναθεώρηση παλιών ιδεών μπορεί να οδηγήσει σε νέες μεθόδους που μπορεί να είναι πολύ σημαντικές τους επόμενους μήνες.

Αιγόκερως

Είσαι σε καλή θέση για να κατανοήσεις ένα θέμα από το παρελθόν ή ένα οικογενειακό ζήτημα και η εύρεση δημιουργικών λύσεων σε προβλήματα μπορεί να είναι ικανοποιητική. Η ήπια εξερεύνηση είναι μια καλή ιδέα σήμερα, καθώς οι ιδέες που προκύπτουν μέσα από τις συνομιλίες ή τις σκέψεις σου και η αναπόληση μπορεί να είναι σημαντικές, οδηγώντας σε νέα σχέδια για ένα καλύτερο μέλλον. Ωστόσο είναι καλύτερο να παρατηρείς, να κρατάς σημειώσεις και να μελετάς αντί να κλειδώνεις κάτι. Επιδίωξε να προσέξεις τι λες και άφησε τη διαίσθηση σου να εμπλακεί.

Υδροχόος

Οι ιδέες που δημιουργούνται σήμερα ειδικά με τη μάθηση, τα νοητικά ενδιαφέροντα, την επικοινωνία, τους γείτονες, τις διασυνδέσεις και τα αδέλφια μπορεί να είναι σημαντικές. Θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μια μακροπρόθεσμη επιδίωξη ή να σε οδηγήσουν σε μια σημαντική νέα κατεύθυνση. Αν και αυτό μπορεί να είναι ένα σημείο καμπής, είναι πιθανώς καλύτερο να αναλάβεις τις μεγάλες εκκινήσεις έως ότου συμπληρωθεί η εικόνα με περισσότερες πληροφορίες. Με τη σημερινή ευθυγράμμιση Ήλιου – Ερμή βρισκόμαστε στη μέση του ανάδρομου κύκλου του Ερμή και μπορεί να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Ιχθύες

Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για την παρατήρηση και τη λήψη σημειώσεων. Με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να ευθυγραμμίζονται στον τομέα των χρημάτων, των επιχειρήσεων, των τιμαλφών, των ταλέντων και των προσωπικών σου περιουσιακών στοιχείων, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις ιδέες που έρχονται σήμερα και τις επόμενες μέρες. Μπορεί να είναι σημαντικές! Είτε αναδύονται από μέσα είτε έξω από εσένα, κάτι μπαίνει στη θέση του και μπορεί να είναι μαγικό. Είναι καιρός να δούμε ένα θέμα με νέο πρίσμα και να τα οφέλη να προκύψουν από αυτό.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Η ομάδα του Γιώργου Κατσουλάκη θα υποδεχθεί το Σάββατο στις 3:30 τον Ηλυσιακό

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 11/04/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics