Breaking News
22 Νοεμβρίου 2016

Η Μπενφίκα δέχτηκε κρούση για τον Ελληνα επιθετικό, αλλά εκείνος ήταν κατηγορηματικά αρνητικός, εξηγώντας ότι θα δεχόταν μόνο για κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό club.



Πέρσι, ολοκλήρωσε την πρώτη σεζόν του στην Λισσαβώνα με 25 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και μόνο ο Ζόνας με 36 είχε περισσότερα. Και φέτος καλά έχει ξεκινήσει ο Κώστας Μήτρογλου, έχοντας βρει δίχτυα έξι φορές. Επόμενο ήταν οι επιδόσεις του να προσελκύσουν υποψήφιους αγοραστές. Σύμφωνα μάλιστα με την πορτογαλική «Record», έχει υπάρξει ενδιαφέρον από την Κίνα, με την κουβέντα να έχει φτάσει στα γραφεία της Μπενφίκα.

Ο Ελληνας επιθετικός όμως φέρεται να το έχει ξεκόψει, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ και να έχει εξηγήσει στους ανθρώπους του club, ότι θα το συζητούσε μόνο για κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Ειδάλλως, μία χαρά αισθάνεται στο «Ντα Λουζ». Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2020 και αποκτήθηκε πέρσι, με τους Λουζιτανούς να πληρώνουν επτά εκατ. ευρώ στην Φούλαμ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics