Breaking News
03 Ιουνίου 2017

Τη συμπαράσταση των Ελλήνων φιλάθλων στην Εθνική ζήτησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν έκρυψε πως αγαπάει να εκπροσωπεί την εθνική ομάδα.

 

Ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Goalχωρίς σύνορα” και τόνισε: “Στην Εθνική εκπροσωπείς την Ελλάδα και νιώθω ότι κάνω κάτι που αγαπώ. Ξέρω πως θα πέσει μεγάλο βάρος πάνω μου, αλλά δεν είμαι μόνος στην ομάδα. Υπάρχουν άλλοι 11 κι όταν κερδίζει η ομάδα κερδίζουμε όλοι μαζί, όχι μόνο εγώ. Θέλω τη στήριξη από όλους τους Έλληνες. Θέλω, είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε να είμαστε όλοι μαζί”.

Στη συνέχεια, ο Αντετοκούνμπο μίλησε για την προσωπική του βελτίωση: “Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα, να ακούω τους προπονητές μου κι αν βελτιώνομαι εγώ βελτιώνεται και η ομάδα μου. Αν δεν είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου τον πρωταθλητισμό δεν θα δούλευα τόσο σκληρά. Θέλω να γίνω όσο καλύτερος μπορώ και θέλω να με θυμούνται ότι δούλεψα σκληρά, ότι πήγα στο ΝΒΑ στα 18 και έμεινα εκεί ως τα… 38 ή τα 40”.

Ο αδελφός του Αντετοκούνμπο, Θανάσης, μίλησε για το πόσο σκληρά δουλεύει ο φόργουορντ των Μπακς: “ Ο Γιάννης όταν κάνουμε προπονήσεις λέει "θες να γίνει καλός ή να γίνεις σπουδαίος;". Αυτό δείχνει πώς σκέφτεται, αλλά και πώς σκέφτομαι κι εγώ για το μπάσκετ”

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics